fredag, februari 01, 2008

Pug-Mugs!!!

Nyhetsredaktionen här på Dewdrops meddelar att medlemmar ur Canastaklubben har hamnat i finkan... på kåken... i sinkaluren... de har, så att säga, gått i fängelse utan att passerat GÅ!!!

Det var ju som ni känner till, Hug-a-Pug-Day igår, vilket resulterade i att några av medlemarna i Canastaklubben gick åstad och började tok-krama varandra... och det var ett kramande som var förlamande... men detta tok-kramande urartade i sådan tumult att polisen till slut blev inkopplad och tvingad att med vattenkanoner försöka avbryta kramandet inne i min lägenhet.
Ingen av de inblandade pugsen skadades dock!

Här nedan ser ni två Pug-MugsLill-Puggan och Pugsy Malone (de var de som kramades värst och längst!) och känner jag Canastaklubben rätt, så kommer dessa mugshots att hängas upp på hedersplatsen här hemma - dvs i min Marlene Dietrich-salong... !



Etiketter: , , ,

4 Comments:

Blogger stella sweden said...

Nämen...de söta...mjuka..på kåken?
Naaaj! Vad gör rabbissarna då?
Håller bara på att föröka sig?
Är inte DET brottsligt?

Rabbisarna är ju medlemmar, ättlingar till Mac Cahan-family o ledaren som bor här heter ju Zeb....får ta ett snack i klädkammaren med honom inatt...något måste göras!

I finkan bara för att det tok-kramades!
Jisses!

..kadunk...kadunk...kadunk...

fredag, februari 01, 2008 10:06:00 em  
Blogger Maria said...

StellaP: Jodå, illa illa med de små liven... och polisen är hård!

Rabbisarna förökar sig väl vad klockan än är slagen - tokjönsarna!!! Brottsligt är bara förnamnet!

Tur att Zebban med sina hudnära läderbyxor (och lädertröja) finns att rådslå i frågan säger jag! För är det någon som kan ordna upp mangkemanget så är det ju han!!!

Om vi inte bodde så långt ifrån varandra så skulle jag bju' in dig på vin/spirituosa och en massa alkoholrusigt prat om den stora kärleken och allt där runtikring... oj oj oj så många glas och så mycket prat det skulle bli!!!

lördag, februari 02, 2008 6:42:00 em  
Blogger stella sweden said...

Hujja...det skulle se ut det!

Då låvar jag dig att politien skulle fått ett sjuhelsikes jobb med att återställa ordningen efter våra Schåvinistiska utsvävningar alà Cherisch å ena sidan o alà Dietrich å andra!

Oj,ojo,ojaja...

söndag, februari 03, 2008 8:51:00 em  
Blogger Maria said...

... men huvva ja... polisen skulle förmodligen vara tvungen att göra ett "bryt" mot Marlene Dietrtich-salongen och låta stänga hela verksamheten!!!

söndag, februari 03, 2008 9:24:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter