onsdag, mars 04, 2009

Nu har jag varit 100% papperslös sedan den 20 februari!!!

Det är dags att gå till farbror polispolispotatismosmyndigheten och hämta ut mitt nya pass och min nya legitimation!!! Jag som alltid varit så duktig på att fixa nya papper så fort som utgångsdatum närmat sig... men nu är jag över 40... högborgerlig och smygadlig... och skrattar rått åt små hundvalpar som inte har någon mamma... och giraffer som inte når bladen på träden så de svälter ihjäl... och små blommor som fryser ihjäl i vårens hårda och kalla frostnätter... HA HA HA... samt skiiiter fullkomligt i att göra som man ska!!!

... ok... det är dags att skärpa ihop sig... vattenkamma sig... och göra rätt för sig!!!

Idag är det jag som går till ovan nämnda pommesfrittesplejs och hämtar ut mina papper - typ NU!!!


... ska bli spännande att se om man verkligen kan hämta ut identifikationshandlingarna UTAN att ha något giltigt dyligt med sig... oerhööört spännande... adios amigos... jag måste strutta iväg och charma en potatisgris!

Etiketter:

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

hur gick det då?
om det var i sthlm säkert bra, men om det var i borås, ja då måste det vara omöjligt att hämta ett id utan ett id som man ska hämta men det får man inte om man inte har det...osv

torsdag, mars 05, 2009 10:24:00 fm  
Blogger Maria said...

Nättchen: Johooodå... det gick helt utan mankemang! I Borås hade man fått lov att visa upp både en enorm Pinochiostaty, en Tuttan Kamånutställning, ett gammalt dammigt biblioteksmuseum samt haft Skräck-Kärran med sig som med röda ögon intygat att man varken gjort rätt för sig och borde därför INTE få hämta ut sitt id!!!

torsdag, mars 05, 2009 10:45:00 fm  
Blogger Maria said...

... och sen hade någon fått langa ut id-kortet åt en på en statoilmack efter stooora vägen mot Bollemarknaden, eller vad det nu hette... Knalleland!

torsdag, mars 05, 2009 10:46:00 fm  
Anonymous Anonym said...

JAG VILL JU INTE VARA POLIS HÄRNU VA, MEN:
statoilmack? du menar en barack utanför statoil nu va?
eller så hade du fått nyckeln hemskickad från jessica på wäst-bygg och fått hämta det i chintzrummet dit potatismoshåret måste köra dig med det har brunnit precis bredvid och förresten missade du tåget och sitter i alingsås inlåst på toan?

torsdag, mars 05, 2009 12:33:00 em  
Blogger Maria said...

Nättchen: Alternativt - Jag går in till Mange aka Kurt-ohlsson-kopian och ber honom fixa biffen, medan jag klättrar upp för Borås stadsberg och sätter mig och glor håglöst framför mig... tills Piff eller Puff kommer och berättar sanningen för mig: VILKEN GRUP jag egentligen tillhör en gång för ALLA!

torsdag, mars 05, 2009 1:09:00 em  
Anonymous Anonym said...

du får väl läsa på webkonfisen? test, test.
obs! funkar bara om du har savage garden på på HÖG volym. samt ett fotbollslag (tjejer) som springer uppochner i trappen, i bästa benny hill-stil.
DÅ får du nog ditt leg!

fredag, mars 06, 2009 9:29:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter