måndag, september 14, 2009

Måndag, måndag, måndag...... och vilken måndag sen... jag stoppar in den här dagen i mappen "skit ska skit ha" och deleatar den illa kvickt!

Etiketter:

4 Comments:

Anonymous Portvinskusinen i Varberg said...

Är inte Mälardrottningen till sin fördel denna dag ..? Vyssar hon dig inte fram i sina armar..? Har helgen varit för överhopad av heraldiska herrar..? Nå men dra dig då västerut och låt din lekamen bli saltsmekt på Varbergs mjuka klippor. Det är dags strax tycker jag!

måndag, september 14, 2009 12:15:00 em  
Blogger Maria said...

Portvinskusinen i Varberg: Men det du säger är som rådjurskyssta berättelser... jag dååånar lite grann... för visst är det dags!!!

Själva Mälardrottningen har vyssat min lekamen sååå fint, så fint... men det finns andra "drottningar" som får en att smälla av... men det kan vi ta en kväll i månens sken med varsin flacon grön chartreuse på en saltstänkt klippa i Varberg!

måndag, september 14, 2009 1:40:00 em  
Anonymous Anonym said...

Men det är nåt härligt med katastrofartade situationer ibland i alla fall!! Man får inte slumra till. Och längtar man minsann inte tillbaka till ett tyst, och naturligt långsamt samhälle där solen styr ens göromål. /Lina

måndag, september 14, 2009 8:24:00 em  
Blogger Maria said...

Wohooow! Limpan!!!
Tänk så trevligt det gamla bondesamhället ändock var... med morgonsupen, klockuppdragning och att kura skymning... allt efter solens rund... jo jag tackar... suck!

tisdag, september 15, 2009 12:32:00 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter