onsdag, december 09, 2009

Tyyypisk!

I morgon var det äntligen tänkt att jag skulle vaccinera mig mot den där illvilliga lillgrisen... och vad händer... jo... idag blir jag förkyld!!!

Nu packar jag ihop ränseln, går hem och halsar i mig min bästa whisky och dränker in teet med kubansk rom... och kryper ned i sänghalmen!!!

Adieu...

... aj i huvudet...

Etiketter:

5 Comments:

Blogger Stina said...

Aschans attans! Du blev riktigt sjuk hörde jag. Krya på sig!!! Kryp i säng med en film och en cognac, det hjälper i alla fall upp humöret en smula.

torsdag, december 10, 2009 9:43:00 fm  
Blogger Slubbo said...

Perfekt, då kan du ha kostymfilmsmaraton.

torsdag, december 10, 2009 10:44:00 fm  
Blogger Maria said...

Stina: Så jäääkla dålig timing! Men mitt leasurecabinette är fullt av diverse spirituosa och detta betyder kanske att jag är frisk på julafton... för en gångs skull!

Slubbo: Jaaa... jag äääälskar kostymfilm och ett kostymfilmsmaraton låter på gränsen till oanständigt - jag följer ditt godaste råd kära Slubbo!

torsdag, december 10, 2009 11:06:00 fm  
Anonymous Kråssmörjarn´ said...

aj aj, krya på sig kära kusin!
I dag skall det ätas pilgrimsmussla på gräddstuvad purjo ... jo minsann det är ju ändå nobeldagen! Och bubbel skall det drickas till! jag tackar jag! Och snart tror jag det kan ätas med Thebesestick i det Knorringska residenset dessutom! tre timmar och 32 minuter ....

torsdag, december 10, 2009 6:38:00 em  
Blogger Maria said...

Allra käraste Kråssmörjarkusin: Fint skall det vara fast traaasorna hänger! Jag ställer mig upp och skålar åt ditt håll strax efter klockan 19 då... mina pilgrimsmusslor ligger i frysen för jag känner att det vore slöseri med så rara ärter när jag ändock är förkyld! Såg minsann ditt bud på de så excellenta thebebesticken och jag håller synnerligen tummarna! Tänk så mången pilgrimsmussla vi skall inmundiga i framtiden med så stylish 40-talsbestick my dear!

torsdag, december 10, 2009 7:10:00 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter