måndag, september 18, 2006

Utgången av valet 2006

Ja, då var det klart för denna gång!
Det blev regeringsskifte och man kan inte göra annat i detta läge än att titta på och bäva lite grann. Bäva för de utsatta grupperna i samhället - ensamstående mödrar och pensionärer till exempel.
Folkpartiet vill införa språktest för invandrare... eh...
Tänk om någon från Kristdemokraterna tex blir social- eller justitieminister!?
Biltullarna kan vi nu bara glömma!
Stockholms innerstad röstade JA till dessa medan kranskommunerna, vilka inte är lika utsatta för utsläppen, röstade NEJ! Koalitionen har sagt att de tänker lyssna på alla i denna fråga, men vi vet att de absolut INTE är intresserade av biltullar! Vi kommer därmed inte att få några biltullar i Stockholm! Rena rama stentiden och medelåldern!
That Sucks - Big Time!

Det är ju trots allt så att högern tänker på ett helt annat plan, det är ett snävt elitistiskt tänkande i stort, and frankly, my dear, I don't like it! Jag vet att jag kommer att klara mig dessa fyra år vi har framför oss... Men vilka får egentligen vara med i det nya Sverige? Kommer det att bli lika för alla? Jag ska inte måla fan på väggen nu, men nej jag tror inte det! Det kommer att vara din ekonomi som styr alla de val du kommer att ställas inför dessa fyra år vi har famför oss. Låtom oss hoppas att plånboken helt hux-flux blir tjockare för de mest utsatta grupperna i samhället, så även de har en chans i högerkoalitionens Nya Sverige! För plånböckerna måste vara tjocka för alla nu... väldigt tjocka!

Men jag kan ha fel - jag hoppas att jag har fel!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det kan vara bra med lite ombyte , om inte annat så kan ni ladda ordentligt inför nästa val... 4 år går fort & det är lättare att vinna för dom som inte sitter ! Jag är nöjd förtillfället !

måndag, september 18, 2006 4:33:00 em  
Blogger Maria said...

Jag tror också att detta taggar sossarna, vänstern och framför allt miljöpartiet som fick 9.1 % här i Stockholm! Alltid bra med ombyte! Problemet är just att de svagare i samhället och miljön inte finner några sympatier när det är högerstyre... Och det ogillar jag big time!

måndag, september 18, 2006 4:55:00 em  
Anonymous Anonym said...

Förresten din gamla Borgarbracka... tack för igår!

måndag, september 18, 2006 4:57:00 em  
Blogger Maria said...

... förresten undrar jag om Rudiegirl sitter och tittar på sin blogg just nu... ja, det gör hon nog!

måndag, september 18, 2006 4:59:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter