måndag, november 06, 2006

Saddam dömd till döden!

Man kan tycka vad man vill om den rättegång som utspelats, huvudsaken är att den genomförts! Saddam har betett sig som den galenpanna han är och skrikit som ett ohyfsat barn genom hela spektaklet... och det är klart, av honom kan man inget annat begära!

Han har nu dömts till döden och ska hängas för sina brott mot mänskliga rättigheter!
Som brottsrubricering är jag helt med och känner en enorm tillfredsställese... han ska ställas till svars, men att avrätta honom strider mot alla demokratiska system... Det viktiga här är att alla, och verkligen alla, de brott han är skyldig till kommer att tas upp i en domstol och att han döms för dessa brott - detta för att i minsta möjliga mån ge någon sorts rättvisa åt de som stupat under samt de som överlevt hans fasansfulla regim...

Stäng in honom i en fuktig grotta med väldigt lågt tak - ge honom poo-poo att äta och ingen mänsklig kontakt - inget dagsljus - inget annat än de vatten som sipprar från grottväggarna - men glöm inte bort honom!!!

Alla fascistoida folkmördare/diktarorer/sociopatledare (jag hittar ingen synonym stark nog) ska inte avrättas och sedan glömmas bort... även om det är det man som människa verkligen önskar... vi måste alla känna till och komma ihåg att de existerat och att det fortfarande finns fler där ute - det gäller att stoppa skiten innan oskyldiga människor dör på deras vansinnesfärd!

Samtidigt kan jag inte undgå att undra när Bush ska ställas inför rätta...?

eXTReMe Tracker
website counter