fredag, februari 20, 2009

Fredag är Fransk Pop!


Sheila - Adios Amour

Oh la la så stylish hon är, Sheila, i hallonets rrröööda nyans... granitgråa kjolar gör det hela så snyggt, så snyggt... stilrent med värme... för vad spelar det för roll om något endast är stilrent... om det saknar äkthet och värme... ???

Det sprider sig en kall doft av tidig vår... och hoppet återvänder till den lilla människan igen... vi säger adios till gammal kärlek... och välkomnar en ny amour... kanske säger vi "Hej du!" till vad som helst, bara det är amour... !

F
åglarna tutar i kapp likt skogstokiga enmansorkestrar och allt håller på att ta en början... vi tittar upp... och ser... ser omkring oss allt det vi försakat sedan höstens fuktiga yllefilt lades över våra sinnen... men nu är det dags för solens små känsliga fingrar att tina upp våra frostnupna nosar och med nyfikenhet börjar vi hälsa på varandra igen...

Etiketter:

2 Comments:

Blogger Stina said...

Kall vårvinter med värmande sol, visst är det underbaaart! Jag har blivit så uppsluppen att jag öppnat fönstret en springa på mitt kontor, bara för att få känna vinden i nacken. Med risk för nackspärr hela nästa vecka.

fredag, februari 20, 2009 2:51:00 em  
Blogger Maria said...

Stina: Dumdristighet har sin charm... och ibland länktar man så innerligt... och det är tur att man kan det!!!

söndag, februari 22, 2009 7:41:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter