onsdag, september 23, 2009

Vi unnar oss en dubbelgök till kaffet!


Guuuhuuuhuuud vad jag älskade denna låt... Måååååååååniiiiiiiiiaaaaaaaaaa!!!... och till den här småfräcka låten lekte jag med klippdockor... jag kan inte stå emot en låt med riktigt bra handklapp... jag blir toookig, det bara är så!

Jag lade upp en massa krimskrams på en gammal resegrammofon satt på tjottafräset på 45 varv och sedan fick klippdockorna rusa runt på skrivtalriken och parera diverse råddjuuur i oreange plast och lavastenshalsband som i den värsta psykotroniska skräckfilm! Jag visste att roa mig själv OCH mina leksaker när jag var liten...

Mumsiga detaljer:
Han har varit gift med Joan Collins mellan åren 1985-1987... han har nu mera dragit sig tillbaka och bor på Spanska solkusten och jobbar på ett spanskt slakteri... Peter Holm skulle sedermera bli känd för helt andra aktiveteter än sång. Bl.a sysslade han med diamantimport. Helt utan tullverkets kännedom... åh, vilken man... vilken sångare... vilken dubbelgök!

Etiketter: ,

9 Comments:

Anonymous Elisabet Holm said...

Oh hjälp, nostalgin gör mig nästan vimmelkantig. Jag tror jag slet ner denna skiva till ett intet! När vi lekte "kille och tjej" var jag alltid Monia och Ingrid var Peter Holm (för hon var längre än jag, jajamän, sånt var ju viktigt). Vi ääääääälskade Peter Holm!!

onsdag, september 23, 2009 2:05:00 em  
Blogger Maria said...

Åh Elisabet Holm: Tänk att man lekte "kille och tjej"!!! Jeeezus... fast jag lekte även att jag var kanin och en ofta återkommande lek var när jag var ingen mindre än Ghandi(!!!) och virade in mig i ett oreange överkast, var "teknikfientlig" (vilket var synonymt med att jag kastade mig ned i ett dike när det kom en bil ute på vägen) och pratade med djuren som fanns någonstans på en plats där jag inte var... men de hörde mig ändå, det vet jag... Jag var ju Ghandi för böfvelen!!!

onsdag, september 23, 2009 2:10:00 em  
Blogger Simon Templar said...

Joan Collins, not so Classy!

onsdag, september 23, 2009 2:22:00 em  
Blogger Maria said...

Simon din gamla spjuver: Du har så rätt baby!

onsdag, september 23, 2009 4:08:00 em  
Anonymous nättchen said...

är det nån skillnad på honom och john holm, eller är det samma männska?

torsdag, september 24, 2009 10:52:00 fm  
Blogger Maria said...

Nättchen darling: Det är lätt att tro, men John Holm sjöng en vacker sång som hette "Maria många år och mil från här" med en lite råare och rispigare stämma... för övrigt så har den John Holm flyttat till USA... John Holm i sin tur kan man fråga sig om det är samma människa som John Holmes... fast jag misstänker att den sistnämnde var en man med ytterst grotesk kroppsdel samt oerhört tvivelaktigt yrke!

torsdag, september 24, 2009 8:56:00 em  
Anonymous nättchen said...

fan vad mycket folk det finns!

fredag, september 25, 2009 7:30:00 em  
Blogger Maria said...

Nättchen: Jag vet!!! Och så många tvivelaktiga yrken!!!

fredag, september 25, 2009 7:36:00 em  
Blogger Maria said...

... biblidiotekarie till exempel!

fredag, september 25, 2009 7:37:00 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter