söndag, maj 07, 2006

Skitiga framtassar med Adonis!














Äntligen - sommar'n kommer med jättesprång och jag får ut i spenaten och gulla med naturen där jag påtar i landen på kolonilotten (mer torra fakta om detta projekt får ni läsa här). Igår var vi alla fyra på plats och solen lyste på våra bleka nosar - allt var fröjd och gamman! Temat för min del av lotten i år är "Det Romerska Riket och den Hellenistiska konsten" där Adonis kommer att stå som frontfigur om än i subtil grekisk form!

Låtar som diskuterades eller nynnades: Linton Kwesi Johnssons - Inglan is a Bitch, Sister Nancy - Bam Bam samt den horribla dängan som heter någonting i stil med Sweat la la la la la long song, Olle Adolphsons - Eken och Ola Magnells - Påtalåten.

Dagens klämkäcka urkläckning: "Det är sommar - det är reggae!"

Gruppsojakorvsgrillningen avslutades med kaffe och kaka och en insläntrade ärtig dam i 70-årsåldern visade upp sig i ett par oerhört coola svarta termoshängselbrallor (det var säkert 20-25 grader varmt!) toppad med solbrickor anno 1980!

Avslutade den underbara dagen med en italiensk afton hos en vän i "Lilla Paris" - Atlasområdet i Birkastan alltså! Italiensk mat, italienskt vin, italiensk musik och italiensk film... och cirkeln var ännu en gång sluten!

Etiketter:

2 Comments:

Blogger Lotta said...

Ditt lotten-tema verkar spännande!

måndag, maj 08, 2006 7:52:00 fm  
Blogger Maria said...

...eller hur... både rom, grekland, snyggt, mustigt&krulligt... allt i den mulliga naturens härlighet!

måndag, maj 08, 2006 9:59:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter