torsdag, februari 22, 2007

Museerna tappar upp till 80 % av sina besökare!

Jaha!
Regeringen beslutade att ta bort gratis inträde vid årsskiftet och i snitt har de statliga museerna tappat var tredje besökare...

Vem är förvånad... möjligtvis regeringen då... fast de har fullt upp med att sälja ut alla hyresrätter, att pyssla med sina egna rätt smutsiga aktieaffärer och att åka regeringsflygplan mellan småhålorna här i landet!!!

Kulturministern håller en så låg profil att hon förmodligen dagligen gräver gångar och trängs bland råttor och mullvadar... Är det NÅGON som hört henne säga någonting... ens ett litet pip...!?

Misstänker att detta i längden gör att vissa museer får stryka på foten - och det är väl jättebra... eller!? Arkitekturmuseet är ett av de museer som tappat flest besökare sedan gratis inträde togs bort, då ligger det i samma hus som Moderna museet... men inte ens det räcker!

Med den nya regeringen så lever vi i en snedvriden spiral till skillnad mot resten av världen... världen verkar bli mer medveten men sverige längtar tillbaka till ett mögligt, outbildat klass-samhälle, den stora skillnaden är att de som styr just nu är rätt outbildade och korkade... de klarar för böfvelen inte ens av att dölja det...

eXTReMe Tracker
website counter