torsdag, april 26, 2007

Gatukonst!





Jag går i en trappa varje dag där det ofta under en nattlig kreativitet varit någon aktiv gatukonstnär i farten. Under den senaste veckan är det en ny sorts gatukonst som dykt upp - maskaroner gjutna i betong... uppklistrade med plasticpadding eller något liknande. I dagsläget har det dykt upp fyra stycken, varav en som någon plockat ner!

Det är alltid spännande att ta trappan och se vad som döljer sig efter kröken... vi får väl se hur länge dessa får sitta uppe... vilket också är en del av charmen med gatukonst - det är ett pågående projekt som man vet kommer att försvinna inom kort!


4 Comments:

Blogger Fikatanten said...

Snygga sockerkaksformer de använder de där gatukonstnärerna! Undrar om de köpt dem på "Werner & Werner"?

torsdag, april 26, 2007 9:04:00 em  
Blogger Maria said...

Knappast... Werner & Werner är lite väl upperclass om man frågar personalen på DUKA! Så det är förmodligen på DUKA de köpt sina sockerkaksformer för att gjuta sina maskaroner uti!

... som smygadel har då JAG inga som helst problem att handla på Werner & Werner... with my old money!

fredag, april 27, 2007 7:32:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Ja det är sant. DUKA är för vanligt folk som sitter hemma i TV sofforna och läser söndagsbilagorna. W&W däremot är mera för oss från Lidingsjö.

måndag, april 30, 2007 9:25:00 fm  
Blogger Maria said...

Kjell: Så sant som det är sagt! Själv köpte jag mig ett litet chokladtryffeluppläggningsfat i silver... fast då fick jag gå till Spiti för att få tag på den lilla godbiten - men vad gör man inte för den goda smakens skull!

måndag, april 30, 2007 9:32:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter