måndag, juli 02, 2007

Du som skriver dessa sjuka och obehagliga kommentarer här på min blogg...

Snälla, sluta kommentera, snälla sluta läs min blogg, snälla sluta trakassera mig då jag börjar bli oerhört arg och trött på dina förföljelser!
Jag tänker faktiskt kontakta polisen för att få slut på de här trakasserierna som du sysslar med!
Ja, jag har tagit bort dina kommentarer eftersom du inte verkar ha en riktigt bra verklighetsbild, det du skriver känns sjukt och hotfullt! Vi känner inte varandra, har aldrig känt varandra och vi har ingenting med varandra att göra. Jag läser inte din blogg alls, jag har aldrig länkat till din blogg vilket du skrev häromdagen! Det bästa vore om DU tog bort mig från dina readers (bloglines och nyligen/favoriter) och slutade besöka min blogg!

8 Comments:

Blogger Shadow said...

Låter otäckt det där.

tisdag, juli 03, 2007 2:41:00 fm  
Blogger Maria said...

Shadow: Ja, det är inte roligt alls, men jag börjar tröttna rejält på att hon går in på min blogg dag som natt och skriver helskruvade kommentarer och hon verkar tro att en del av det jag skriver handlar om henne på något sätt och att vi skulle vara vänner. Hon skickade en hel del mejl också, det var därför jag var tvungen att ta deleata min e-post till bloggen, jag har hittils inte svarat henne på något what so ever, tänkte att hon skulle tröttna till slut. Hon mår helt klart inte bra och hon har även trakasserat minst en person till som jag haft kontakt med. Men jag har sparat alla mejl och alla kommentarer, så jag visar upp detta för polisen så får vi se om de kan göra något...

tisdag, juli 03, 2007 6:16:00 fm  
Blogger Shadow said...

Ojdå, ganska omfattande förföljelse det där. Ja det är nog ett fall för polisen!
Var försiktig! (...dum uppmaning kanske, men du vet vad jag menar...).

tisdag, juli 03, 2007 10:17:00 fm  
Blogger Maria said...

Tack för stödet... man känner sig rätt maktlös så här på nätet... jag förstår att vissa slutar blogga faktiskt!

tisdag, juli 03, 2007 10:27:00 fm  
Blogger rigg said...

usch, skittråkigt. Hoppas det löser sig. Ett alternativ (om än jättetråkigt både för dig och dina övriga läsare) är att du modererar kommentarerna tills personen har slutat. Har du loggar med ip-adress och så? Ett alternativ är att du kontaktar den personens internetleverantörs abuse-avdelning och beskriver fallet. Är det någon som surfar från jobbet har de också en it-avdelning som kan vara intresserad av vad personalen pysslar med. Företag brukar inte vara så förtjusta i att deras namn hamnar i loggfiler på grund av tvivelaktigheter.

Stå på dig och kämpa för att bli "fri"

tisdag, juli 03, 2007 3:16:00 em  
Blogger Maria said...

Tack Rigg!
Jag har ju personens ip-nummer och internetleverantör via mitt statistikprogram!

Har inte tänkt på det där med att moderera kommentarerna... det borde jag naturligtvis ha gjort tidigare... men jag hoppas att hon håller sig borta nu!

tisdag, juli 03, 2007 4:19:00 em  
Blogger rigg said...

Hmm... du har faktiskt raderat ditt e-postkonto upptäckte jag ;)

tisdag, juli 03, 2007 8:28:00 em  
Blogger Maria said...

Rigg: Japp, jag var tvungen... jag skickar dig min nya!

tisdag, juli 03, 2007 8:46:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter