måndag, september 03, 2007

Kalsongkillen

Jag har fått en ny granne i huset mittemot, i lägneheten snett nedanför ensamma mannen. Det är en man i 25-30 års åldern som varje morgon öppnar fönstret och lutar sig ut för att ta sig en titt på gatan - först åt höger för att sedan kolla läget åt vänster... detta sker varje morgon - varje morgon - och killen bär endast kalsonger. Utan kalsipper skulle han kunna väcka kvarteret med någon väl vald melodi vilken han kunde klinga fram mit sein glockenspiel... man kunde ju få önska sig en låt också... jag tror att jag skulle välja... eeeeh... Frukostklubbens signaturmelodi, ni minns, den med Sigge Fürst eller Neat Neat Neat med The Damned!

Själv sitter jag och äter frukost när han brukar vakna till och utföra sin lilla morgonceremoni... högt och ljudligt säger jag "Godmorgon!"... men han hör inte... jag funderar på att skriva Godmorgon på min mage och trycka kroppen mot fönstret någon väl vald dag... ja, bara för att få se hans min alltså!

Etiketter: ,

6 Comments:

Blogger stationsvakt@gmail.com said...

Du håller koll på dina grannar du. ;-)

måndag, september 03, 2007 11:44:00 fm  
Blogger Maria said...

Johnny: Nja, egentligen inte... men några är så i ögonfallande och precis i min ögonhöjd så det blir oundvikligt! Ensamma mannen har jag knappt sett till de senaste månaderna... undrar om han läser min blogg och därmed håller sig undan!?

... ja, och så är jag väl lite av en observatör av naturen... men jag har ingen "ugly naked guy" som de hade i Vänner åtminstone!

måndag, september 03, 2007 12:24:00 em  
Blogger stationsvakt@gmail.com said...

Du kan ta över hans roll. Fast utan ugly och guy förstås.

måndag, september 03, 2007 5:13:00 em  
Blogger Maria said...

Johnny: Precis! Jag blir känd i kvarteret som "naked woman with goodmorning written on her belly pressing herself against the window"!

måndag, september 03, 2007 6:20:00 em  
Blogger Ulrica said...

Ja, ja god morgon på magen blir finemang!

måndag, september 03, 2007 10:28:00 em  
Blogger Maria said...

Ulrica: Ja, och ett läppstift som smetar ordentligt!!!

tisdag, september 04, 2007 3:34:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter