onsdag, maj 28, 2008

Ping-Pong-Boys


Redford & Newman, aka Ping & Pong
(Ping har här klibbiga sidan utåt, inväntandes Pong att dra ner shortsen, medans Pong själv har klibbiga sidan innåt och har precis i denna stund ryckt bort racketet för en effektfull hårborttagning av sin abdominis)


Man luras lätt att tro att Ping-Pong-Boys här på fotot umgås på ett avslappnat sätt med varandra... så där avslappnat som man gör på fritiden... lattjandes mellan filminspleningar... läppjandes Long Island Tea... i den enes bungalow i Santa Monica Bay... man kan tro... det kan man... men icke sa Nicke... så är inte fallet!

Här ser ni två över-kuckus i frimurarordens avdelning för klibbkontroll på Ping-Pongrackets... ja, jag vet... man tror inte sina öron... men så är det! Här spelas icke pingis... här skall nämligen utövas rituell daskning med ett ping-pongrackets klibbiga sida på manlig skådespelarstjärt under stroboskopliknande av- och påknäppning av glödlamporna högst upp på pyramidpelarna samtidigt som deltagarna klappar taktfast i händerna enligt noter... tatte-ta... tatte-ta... ta... tatte... tatte...ta!

... mmm... sååå är det förstår ni... jo jo... och jag vet att ni också önskar medlemskap i denna lilla samkvämsklubb... men hur skulle det se ut om såna som du och jag var med här!!!???
Nej min själ och mina kära barn... det skulle inte se så bra ut... nej, det skulle verkligen se ut det!!

(observera att det visst går alldeles utmärkt att vaxa bringan med den klibbiga sidan, men då fungerar inte daskandet lika bra efteråt... ja, håret dämpar själva daskeriets svidande effekt!)

Etiketter:

2 Comments:

Blogger Slubbo said...

Wow. Bästa snubb-teamet ever.

fredag, september 11, 2009 8:14:00 em  
Blogger Maria said...

Slubbo: Eller hur! Speciellt med ett par klibbiga pingisrackets i framtassarna...

söndag, september 13, 2009 9:46:00 fm  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter