lördag, augusti 02, 2008

Baby a Go-Go!

... ni anar... eller hur... ?... det blir skitsnyggt... !... dekadent... och härrrligt... vackert... och man känner ett cocktailglas växa fast i ena framtassen... ett äkta romindränkt körsbär syltat av Otto - canastaklubbens cocktailbärssyltare - i den andra... ciggispysen Mike Nomad står redan i ett hörn och ser ut som coolaste katten i stan... han inte bara ser ut som - han ÄR coolaste katten i stan!

Roxy Music börjar stämma sina instrument - de känner på sig att salongen snart är klar... Roxy Music... det stående husbandet i min salong... Brian Eno börjar tvätta sin kostym gjord av människohår - men endast handtvätt i ljummet vatten... Bryan Ferry... for ever... snart här...

... imorgon ska ni få se hur det blev... inte idag... inte än... nu blir det ett glas körsbärsvin och en klutt hasselnötsglass... ett glas till mamma... två glas till mig... en klutt till mamma... två kluttar till mig... hon vill ha det så... och jag med!

Etiketter:

4 Comments:

Blogger Anna funderar said...

Kan knappt vänta, äter lite romrussinglass så länge...

lördag, augusti 02, 2008 11:03:00 em  
Blogger Maria said...

Anna: Helt rätt metod - och om det ska vara frukt i glass, så måste frukten saftat till sig genom att först ligga i en stadig romkruka! Allt annat är fullkomligt löjeväckande... mot glassen!

söndag, augusti 03, 2008 7:57:00 fm  
Blogger Anna funderar said...

Ja så är den på AH:s, sultanrussin stinna av rom...

söndag, augusti 03, 2008 5:11:00 em  
Blogger Maria said...

Anna: Guuud så underbaaart... stinna, runda och förljuvande... mmm...

söndag, augusti 03, 2008 8:01:00 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter