fredag, maj 22, 2009

Dessa män...... skall alldeles snart taga sig ett glas absint... få besök av den gröna fén... kluddra runt färg på en palett... fladdra runt kring ett stativ... skrika och hojta osammanhängande oden till livet, döden och kärleken... beskylla varandra och sig själva för sina misslyckanden... stjäla varandras huvudbonader... och slutligen skära av sig ett öra...

Ja, jag vet... man blir lite upprörd!

Etiketter: , , , ,

5 Comments:

Blogger Fikatanten said...

Jag har ett makabert recept på en köttgryta som passar utmärkt för tillfällen när man skär ett öra av sig! Jag har ärvt receptet av Henri de Tolouse-Lautrec! En fantastik man i strumplästen!

fredag, maj 22, 2009 2:55:00 em  
Blogger Maria said...

Fikatanten: Det är väl inga yttre organ i köttgrytan hoppas jag! Men jag kan inte tänka mig att DU har dåliga recept i din kunskapsbank!

fredag, maj 22, 2009 4:06:00 em  
Blogger stella sweden said...

...som van googh gjorde men han var ju en ensamvarg hann! Int drack han absinten med andra nääääh....

lördag, maj 23, 2009 9:57:00 em  
Blogger stella sweden said...

..tror att dear fikatanten har sett lite för mycket på familjen addams..var det nte så de hette..denna fantastiskt dekadenta familia?

lördag, maj 23, 2009 9:58:00 em  
Blogger Maria said...

Stella: Nääää, muntergöken van Gogh drack nog sin absinth på kammaren i ensamhetens sällskap... med de olyckliga penseldragens viskande hyllningar till knotiga träd, solrosor och självporträtt... suck!

söndag, maj 24, 2009 8:34:00 fm  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter