söndag, maj 10, 2009

Lord McManchester svarar på frågan:


Lord McManchester kan blåsa tvåstämmiga melodier med nosen - mmm det trodde ni kanske inte! Joodå, 1986 var han med i tv-programmet "Fantastiskt" och visade upp den färdigheten för Kari Storaekre, Henrik S Järrel och Åke Wilhelmson!!!

- Om du frågar mig... så anser jag att söndagarna bör helgas åt njutning!
Själv putsar jag mina sammetslena öron med sämskinn varje söndag... efter det brukar jag dricka en kopp te samt inmundiga en gingersnapp samtidigt som granndamen tvättar sina fönster, jag nickar goddag och hon ler tillbaka... en god bok hör söndagen till... frammåt eftermiddagen tar jag min eftermiddagspromenad genom parken och på hemvägen köper jag mig en bukett doftande liljor... blommor bör inte enbart vara vackra, de bör sprida sin aroma likt slingrande viskande budskap i hemmet... väl hemma igen är det cocktailhour och då tar jag mig en cocktail sedan åker köksförklädet på för då är det dags för en söndagsstek mon amis... ingen söndagsstek utan svartvinbärsgelé säger jag! Efter middagen tycker jag att det passar ypperligt att spela några kupletter på pianot... och sedan mon amis, så är det minsan pyjamasdags!

Etiketter: ,

2 Comments:

Blogger stella sweden said...

järrrtatt...om du lägger ut den här underbara täxten på mötesplatsen.com så lååååååvar jag dig att du får tvåMILJONER karlar hängades i trapphuset med tungorna flämtandes U hattarna på sné likt Gary Grant...eller var det Humpfrey? Skiit samma!

Puss!

måndag, maj 11, 2009 10:04:00 em  
Blogger Maria said...

Stella: Du är tooookig!!! Menar du det!? TVÅ MILJOOONER... de kommer inte att få plats!!! Och vad ska jag bjuda på??? Joooo... grrrööön likööör naturligtvis!!!

puss!

tisdag, maj 12, 2009 10:06:00 fm  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter