måndag, november 06, 2006

Mustig & krulligt recept fixat!

Idag var jag tvungen att ringa och boka tid hos min läkare... orkar inte hosta så här längre... och eftersom jag, efter mycket om och men, fått låna den där flaskan med hostmedicin som dyrkas så högt i vänskapskretsen och ger en så härrrlig verkan på sinnet, så fick jag lova att fixa ett nytt recept till gruppen... och man vill ju inte skapa oro... nej...

Jodå, jag fick komma till doktor Nilsson idag på eftermiddagen!

Innan jag knallade in till doktorn så råkade jag hitta en så fin liten klänning som jag utan omsvep tog med mig till kassan - och vips så visade det sig att det var halva priset på den lille rackaren! Tackar-tackar!

Doktor Nilsson kände på min hals och lyssnade på mina lungor och vips så hade jag ett recept på den där åtråvärda tinkturen i min ena tass! Han konstaterade att det inte var något allvarligt och att det var på väg att dämpas... Skönt - jag har alltså varken tbc eller ebola!

Bredvid t-banestationen ligger Gunnarssons konditori, vilket resulterade i att jag köpte med mig två Gustaf Adolfbakelser till mig och min kollega jag jobbar kväll med... Och när jag kom tillbaka till jobbet så fick jag uppleva den mest flamboyanta fullmåne jag sett på länge... den fick mig nästan att skämmas lite...!

Ok, hörrni... vad säger ni om det!?
Bra fixat en måndag i november som kändes alldeles för lång och mörk i morse... eller hur!!!
Sa jag att jag fick en stor halvlitersflaska...?

I'm the girl about town you've all heard of...

2 Comments:

Blogger Maria said...

Ah, Cocilliana-Etyfin! Ja, det smakar gott!

måndag, november 06, 2006 10:31:00 em  
Blogger Maria said...

... jo, det smakar lite likör och man sover som en liten gris...

tisdag, november 07, 2006 6:50:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter