tisdag, november 14, 2006

Pipas på Street!


















Denna vecka är det mycket bra band i stan, som en godispåse med bara goda karameller - fruktigt, sött och lite syrligt, skum och segt med en och annan chokladpralin... åh, nu blev jag jäkligt godissugen!

Återigen - Svenska Musikklubben har den goda smaken att ta hit Pipas från England... lite soft electropop. De spelar på Street och jag borde gå och lyssna... men jag känner mig själv rätt väl... fast man vet aldrig vad morgondagen har i sitt sköte... jag kanske hamnar där - eller inte!

Jag minns en tid... en annan eon känns det som nu när jag tänker efter... när jag inte klarade av att missa band som jag verkligen ville se... Nu är känns det mest - "jahaja... men jag vill nog vara hemma och drälla runt i soffan istället...". Känns faktiskt både trist och skönt på samma gång... men jag är väl en trist och skön person helt enkelt!

Lyssna på Pipas på deras myspace. Låten Riff Raff har en skönt skev kör och en underbar lalala-slinga och i vanlig ordning smälter jag som stearin när jag hör dyligt!

Etiketter:


eXTReMe Tracker
website counter