tisdag, januari 09, 2007

Stooopid - stooopid people!















Läser i Metro och förundras över människors dumhet:
"Liga länsade konton med falsk sexshow"...

Med löfte om livesända erotiska samkväm via webbkamera så lyckades alltså fem killar i Gävle lura åt sig över 700 000 kronor av män från hela landet... men då var man först tvungen att lämna ifrån sig sina personuppgifter+inloggning+password till sin internetbank till de här killarna, om man nu så gärna ville smaka på kakan... Det var det uppenbart några som nappade på! En 37-årig norrlänning var en av dem som gärna langade iväg hela köret och satt förhoppningsfull framför datorskärmen med ett leende på sina läppar... väntade och väntade... nooothing... han säger nu efteråt att han inte ska behöva skämmas över vad han gjort och absolut inte över sin godtrogenhet...!

Eeeh, ok... sure-yepp...!
Jag måste erkänna att jag hellre creddar företagarandan och övertalningsförmågan som de fem unga männen besitter, än jag tycker synd om människor som öppnar sina bankkonton till främmande människor via nätet... DET är faktiskt penibelt att gå ut med!!!

Vidare har miljö- och hälsoskyddskontoret i Halmstad fått in en anmälan om en vanvårdad hund som dagarna i ända suttit som fastfrusen framför ett hus... det visade sig vid närmare efterforskning (?) att det var en porslinshund!

Reportern:
- Hur kunde det gå så fel?
Chefen på miljö- och hälsoskyddskontoret svarar:
- Jag körde ut och kollade upp saken. Eftersom hunden satt blick stilla misstänkte jag att den inte var vid normal hälsa. Men ägaren var inte hemma så jag åkte till kontoret och registrerade ärendet.
Reportern frågar vidare:
- Du gick inte fram till porslinsstatyn?
Chefen på m & h:
- Jag gjorde bedömningen att det var en bevakningshund och sådana går man inte fram till hur som helst.
Reportern:
- När upptäckte du att det var en porslinshund?
Chefen på m & h:
- När jag ringde upp ägaren några dagar senare...
Reportern:
- Vad har du lärt dig av det här?
Chefen på m & h:
- Att ni journalister ägnar all er tid åt att göra er lustiga över djurskyddsärenden. Men ni skriver inget om att Djurskyddsmyndigheten läggs ner. Vi i Halmstad har en hög svansföring när det gäller djurskydd.
Reportern:
- Även när det gäller porslinsdjur?
Chefen på m & h:
- Nej!


Suck... tänkande människa håll ut... det kommer en morgondag...

eXTReMe Tracker
website counter