söndag, januari 07, 2007

Gammal skåpmat rostar aldrig

Någon som jag känt, eller som jag gjort ett starkt intryck på för länge sedan, har tänkt på mig... tänkt på mig så mycket att suget efter den lättfunna informationen via google till slut blev för stort! Denne någon befinner sig utomlands och sitter där och suktar otröstligt... undrar och funderar... kan liksom inte släppa taget...

- "Ååååååh gud, Maria... du ljuuuvliga människa... du engelska ros bland rosor... jag kan inte sluta tänka på dig... var befinner du dig idag... och vad sysslar du med? Äh fan... jag googlar upp henne!"

Personen har kombinationssökt på både mitt för- och efternamn samt min födelseort. Mitt efternamn är rätt ovanlig och staden jag levde mina första 19 år i är rätt liten. Det är med allra största sannolikhet mig personen är ute efter... och jag har tydligen skrivit om min gamla hemstad i en gammal post märkte jag nu... Ja du, vem du nu än är... här är jag... hoppas att du fann det du sökte vare sig du nu kan släppa taget och gå vidare, eller kanske höra av dig! Ni märker att jag väljer att se personen som dödligt förälskad i mig... det blir intressantare för alla inblandade om det är så! Själv blev jag enormt nyfiken och måste nog börja googla upp varenda människa jag någonsin träffat i mitt liv... eller så skiter jag i det, släpper allt och går vidare i livet... jag tror bestämt att jag med lätthet väljer det senare alternativet!
!

eXTReMe Tracker
website counter