torsdag, januari 04, 2007

Mitt årshoroskop för 2007

Brukar faktiskt läsa årshoroskop på nyårsafton... inte för att jag tror på det men, det är ändå lite som I Ching... man kan få en tanke att ta med sig och suga på, vrida och vända sina tankar kring! Men i år hittade vi inget bra svenskt horoskop på nätet, ja om man inte lägger sitt värdefulla liv i händerna på en gammal gråhårig man vid namn Esko med galen blick och ett virkat pannband med hartassar dinglandes vid öronen - och det, mina vänner... det vill man inte! Hittade däremot det här norska årshoroskopet för 2007... Jag är en stenbuk på Norsk... måste erkänna att jag fick en känsla av vargen i sagan om rödluvan med sten i buken men jag kände ändå att det var schysst mojo i den norske stenbukens årshoroskop så jag högg direkt!


Stenbuk

Du starter dette nye år med at kærlighedsplaneten Venus er i dit tegn. Det betyder, at du trives med dig selv og dine nære relationer. Det kan også være en udmærket tid til at indgå i et nyt forhold. Ligeledes kan det dog også være en tid, hvor du siger farvel til et gammelt. Du har ikke den store energi at bruge på dit følelsesliv. Ikke at det af den grund er dårligt. Det er snarere en følelse af, at kærligheden hviler i sig selv for en stund, og at du derfor kan bruge dit krudt på andre gøremål, f.eks dit hjem eller dit arbejdsliv.


Stämmer fint tycker jag... jag har ju precis breakat upp med månhelvetet och därmed även bestämt mig för att ändra attityd! Jag ska renovera hallen... ja och så går jag ju tillbaka till jobbet på måndag efter några veckors ledighet... får väl ta och lägga lite krut där... fast det känns som om det var det jag gjorde hela hösten då jag utvecklade en webb-kurs och så satt med i en riktigt kul arbetsgrupp och ritade processkartor samt inskolade en ny mycket trevlig ung tjej på vår avdelning...

Well well well... ska bli spännande att se vad 2007 har att bjuda på - det sjuder under ytan... har jag hört från flera håll nu!

Etiketter: ,


eXTReMe Tracker
website counter