måndag, januari 08, 2007

Till salu för 5 miljoner!

Ja, jag säljer min lägenhet nu... och drar... jag är trött på den här ankdammen - Mot andra nya vindpinade ställen! Varför bor man här... när man vet hur jäkla nice det är i andra större städer nere på "kontinenten"!?

Elisabet... du var sugen på min barre... var du inte det...?
Hosta upp kosingen så är du gullig!
... OCH SLUTA SKICKA BILDER FRÅN LONDON!!!
I've got to move it - move it!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

ingen lgh vill jag ha, jag vill bara tacka för grattiset längre ner :-)
och så vill jag flytta till berlin. eller köpenhamn!

måndag, januari 08, 2007 5:53:00 em  
Blogger Maria said...

Det var så lite så... och just ja, bowling... i helgen skulle det vara trevligt att dra några klot... det finns ett ställe vid nytorget, har du varit där? Då kan vi ta ett glas champagne på berlinsthlm i samma veva! Eller är det bättre vid mariatorget... där det är bäst musik vill jag bowla!!! För mig passar det utmärkt om du flyttar till berlin eller köpenhamn - det är lika nära till London så vi kan ses lite då o då!

måndag, januari 08, 2007 6:16:00 em  
Blogger Shadow said...

Tycker mig se en antydan till personlig konflikt. En sida som vill iväg, men en annan sida som sätter stopp genom att önska 5 miljoner för lägenheten...

tisdag, januari 09, 2007 2:28:00 fm  
Blogger Maria said...

Shit, am I that obvious?
Tänkte att annonsen för min lägenhet skulle bli en långkörare i bostadsbilagorna... nya desperata vinklar varje vecka... Fast i den här stan går allt att sälja i lägenhetsväg... men jag får kanske gå ner ca 3 mille då... Men jag börjar på 5 bara för att se om det finns någon riktigt dum typ där ute!

tisdag, januari 09, 2007 6:35:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter