torsdag, februari 22, 2007

Eat Rubber Oldtimer...!















Igår tog jag mig en liten tripp i min fina Volvo P1800... jo, jag är stolt ägarinna av en dylik automobil och jag älskar att ta mig små tripper ut på landet... åka fort... med högljudd musik... opera... och ett flimmrande landskap susandes förbi utanför fönstret - som i en film!

Nå! Igår tog jag mig alltså en härlig ritt ut på landet, i högtalarna sjöng Nicholai Gedda ur Bizets Pärlfiskarna... sååå ljuvligt underbart! Men det ljuvliga avbröts av en ilsket rött blinkande bensa-mätare... - shit!

Jag susade förbi en korsning och strax därefter låg en liten bensinmack - en gammal hederlig BP-mack (som en relik från en svunnen tid)... passar mig perfekt då det på min bilnyckel dinglar en liten BP-gubbe i nyckelringen... ni minns väl honom... Herr BP... i den höga gröna kepsen!
Ok, jag slidade in vid macken, placerade mig fint vid pumpen och väntade... nooothing... jag vinkade lite med min bilhandskbeklädda tass... - "Tjoho... hallå... ursäkta..." - nooothing!
Här börjar man ju lacka ur ordentligt... jag börjar trycka som en galning på tutan... ser mannen inne på macken titta ut lite slött... but still - nooothing!

- Hallooooo... fill her up please...!!!

Noooooothing...
Äh! Lika bra att ta saken i egna händer... jag går ut, klämmer fast handväskan stadigt under armen, viftar bort luggen och börjar tanka upp bilen...

Mannen inne på macken tittar slött ut, men med en något konfunderad min...

Jag fyller på tanken upp till brädden... hakar i pumpen på sin plats... rättar till hatten... drar upp handskarna... öppnar bildörren... hoppar in... jag ser mannen som nu är på väg ut med en ännu mer konfunderad min... (va! ska hon inte pröjsa för bensan!?) Nope! Här pröjsas inte för usel service... jag gör en rivstart... drar några varv runt pumpen... river till ett bredställ... och drar med en väldig fart från macken ropandes:

- EAT RUBBER OLDTIMER!!!

Ja minsan, är det inte stärkande och hälsosamt i naturen...!

Etiketter: ,

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Oh vilken urtjusig kärra! Oh ta kusinen från landet på en liten tur ut i det gröna när hon kommer till stora staden till våren! Hon trängtar nämligen efter litet flärd och doft från den finare världen.

torsdag, februari 22, 2007 1:18:00 em  
Blogger Maria said...

Det var en doffffft ifrån den fiiina världen... Då blir det Karl Gerhard i högtalarna min kära kusin!

torsdag, februari 22, 2007 1:54:00 em  
Anonymous Anonym said...

Jag gläder mig!

torsdag, februari 22, 2007 2:00:00 em  
Blogger Maria said...

Tillika glädjer det mig mon ami!

torsdag, februari 22, 2007 2:11:00 em  
Anonymous Anonym said...

Jaså, hon har också en P1800?! Min är grön, skogsgrön.

fredag, februari 23, 2007 9:20:00 fm  
Blogger Maria said...

Men Frippis... du måste börja signa in! Jag vill se din snyyyygga nuna och din fina LILLA hund!!! Skogsgrönt är skönt! Jag gillar gröna bilar... eller om jag ska ha en sprillans ny så ska den vara lingon&mjölk i metallic... isigt och bitigt rosa - som jag själv!

fredag, februari 23, 2007 9:58:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter