måndag, februari 19, 2007

Subliminal-blogg... !?
















Det har kommit till min kännedom att man tror att min blogg innehåller hemliga meddelanden... att det jag skriver egentligen skulle betyda något annat än just de ord som sammanbringas till korta historier hämtade ur mitt liv eller min hjärna om man ser det på det sättet... väldigt gulligt att tro något sådan... men så är naturligtvis inte fallet! De berättelser jag förtäljer innehåller inte något subliminalt budskap alls... what so ever... jag saknar fantasi att skapa dylika fanatsifoster!

Så, nu var det förklarat... och jag hoppas härmed att bli tagen på största möjliga tyssssssssssstnad hädanefter... sssshhhhhh!

2 Comments:

Blogger Per said...

Nja ..... nåt mer är det! Jag känner det! Jag gör verkligen det.

tisdag, februari 20, 2007 12:37:00 em  
Blogger Maria said...

Holy coloni! Per - du outar dig!!! Hoppsan där satt jag kringlan i vrångstrupen... Jo, jag kan berätta för dig då... jag är ute efter era själar... och visst kör jag med subliminala budskap här på bloggen - snart har jag er alla i mitt våld!!! Jag tänker snurra till det på samma sätt som jag ständigt snurrar till det för mig själv - fethajja vilka crazy liv ni kommer att få...!

tisdag, februari 20, 2007 12:43:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter