måndag, april 09, 2007

Ladytron!





Ladytron spelar nog fortfarande... vi gick hem mitt under konserten...

Micke skulle i och för sig med det kommunala transportmedlet... men sanningen är den att vi inte tyckte att det var så bra att det var värt att stanna hela konserten! Mitt under en låt utbryter Micke:
"Jävlar vad svartockigt!"... och jag kunde bara hålla med. Jag gillar Ladytrons mer poppiga sida, det där malandet känns inte intressant längre... jag såg Sisters of Mercy 1985 - det räcker, tackar så mycket!

Ladytron låter mycket bra på skiva, men som liveband var de riktigt tråkiga... bandet bjöd på oerhört låg energi och brist på utstrålning... ljudet var riktigt dåligt, det kanske berodde på det! Jag tycker faktiskt att det är roligare att fota konserter idag än att lyssna på dem...

Det måste väl läggas till agendan att när man nått vår respektabla ålder, så vill man gärna sitta bekvämt... gärna i en soft fotölj i myskläder... då skulle jag gå på alla konserter - inte missa en enda... eller... sanningen är väl snarare att vi gått på så många konserter i våra dagar att det inte spelar någon större roll längre... vi behöver inte se våra favoritorkestrar live... vi köper skivorna och får en totalupplevelse hemma iklädd raggsockor, bomullslinne och den fotsida mysvelourkjolen! Det blir inte mysigare än så! Gammal är äldst... det har jag alltid sagt!

Men sällskapet och pilgrimsmusslorna var excellenta... i allafall sällskapet!

Etiketter:

10 Comments:

Blogger Lotta said...

Ja dom var ju snygga iallafall... fast ser lite sura ut... själv stod jag & väntade i blåsten på Handens jävla pendeltågs-station... i 27 minuter.... innan jag kom tebax till mitt älskade city...

måndag, april 09, 2007 11:56:00 em  
Blogger Maria said...

Oh no - stackars dig... bara för att vi skulle ha expeditionsbilen under påsken! I owe you!

tisdag, april 10, 2007 6:31:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Tack för igår det var kul men Ladytron får stämma syntharna om vi skall se dem igen.

tisdag, april 10, 2007 8:02:00 fm  
Blogger Maria said...

... eller så införskaffar de en Theremin, för den behöver man väl inte stämma i bäcken va!?

tisdag, april 10, 2007 8:28:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Åh, du har helt missat poängen. Ladytron ska inte vara poppiga, de ska vara precis så råa och angeläget tunga som de var igår. Popinslagen är bara krydda på ett redan förträffligt sound.

Och så sjukt snygga de var...

tisdag, april 10, 2007 9:32:00 fm  
Blogger Maria said...

Nja... jag vet inte det jag... men jag tycker ändå att Ladytron är duktiga på att få med båda delarna - fast låtarna från den kommande skivan tycker jag inte lät så hoppingivande... för min del. Men jag tänker inte avfärda dem för det! Och visst var de snygga - mycket snygga!

tisdag, april 10, 2007 10:22:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Mitt problem var mest att ljudet var dåligt där vi stod.. tungt har jag inget emot men bara bas... Vi borde kanske flyttat nära mixerbordet. Och snyggheten var det inget fel på.

tisdag, april 10, 2007 10:32:00 fm  
Blogger Maria said...

Vi borde kanske ta över både dj-båset och mixerbordet nästa gång... dj-båset mest för det roliga i att dj:a och mixerbordet mest för att prova på det också!!!

tisdag, april 10, 2007 11:06:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag upplevde att ljudet var helt okej, men då stod jag ju också precis framför mixerbordet...

Men låtar från kommande skivan? Det var bara en låt som jag inte kände igen (den första av extranumren) men den sa de ju var en cover (har jag för mig)... I övrigt var det bara låtar som redan getts ut...

tisdag, april 10, 2007 3:07:00 em  
Blogger Maria said...

Det var några låtar som jag inte kände igen där i början... men det är nog jag som inte har koll på allt material de gett ut... och då utgått från att en ny skiva är på g och att dessa låtar kommer från den...

tisdag, april 10, 2007 3:30:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter