söndag, april 08, 2007

Äktaplasma!



Ok, vad har vi nu upplevt i de mörka bergslagsskogarna...!?
Ectoplasman som oförhappandes dök upp på vissa av fotona från svartberget var bara början på flera oförklarliga händelser vi varit med om under påsk-expeditionen! Visst har man anat att det lurkar hemligheter i de mörka skogarna - men jeeezus... hur mycket kan man vara med om under sammanlagt 72 timmar!?

Dessa deadheads i äktaplasma dök upp i fredagsnatt... på väg hem från en magisk stjärnexkursion... De svävade framför oss i flera sekunder för att sedan försvinna lika snabbt som de dök upp! Vi kommer att vända oss till Von Däniken och hans böcker för att söka svar på vad detta verkligen var för något! Vi gissar på osaliga andar som dansat alldeles för många gånger till låten Blue Monday! De stannade i ett ständigt adolescenthood, vilket kan vara lätt hänt om man inte ser upp och vandrar vidare från dansgolvet när Dj:n tar fram den mixade tolvan en gång för mycket... mumlandes: "...och här kommer New Order ännu en gång...!"



Jag har själv varit nära att hamna i det eviga Blue Monday-träsket... men klarat mig med en hårsmån! Återvände till själva brottsplatsen, nu så här ca 23 år senare, för att förvissa mig om att jag inte är beroende av Blue Monday... runt den gamla dansbanan hängde det blå presseningar och i vindens vinande hörde jag:

I see a ship in the harbor

I can and shall obey
But if it wasnt for your misfortunes
I'd be a heavenly person today...

Man ska inte dansa till sin favoritlåt allt för många gånger... sometimes you have to kill your darlings!

Etiketter:


eXTReMe Tracker
website counter