måndag, juli 23, 2007

Elva semesterdagar av 14...

... har jag nu varit förkyld... jag har faktiskt aldrig varit med om maken till skittrist och seg energivampyr till förkylning! Vaknar helt tömd på energi varje morgon, med de tröttaste ögon och de mörkaste ringarna under mina skogsgröna... nope, det är absolut ingen vacker syn! Min undran är om jag någonsin ska bli riktigt frisk igen...?

Som katarsis rensar jag ut gammal shit... jag har massor av kartonger fyllda med gammalt bråte som jag absolut inte längre behöver. Jag har alltid varit något av en samlare, men mina vänner, det är faktiskt slut på det nu! Jag spänner till och med ner mina oljemålningar och rullar ihop dem istället, det tar mindre plats... oljemålningarna är från ett tidigare liv... det mellan 1987-1994! Jag målar inte idag... kommer jag någonsin mer att måla... jo, det tror jag nog...

Det positiva i detta evigt snoriga elände är att jag inte hade bokat in något förra veckan, jag hade tänkt renovera hallen, så jag behövde inte ställa in någon resa åtminstone - det gör mig glad!

hmmm... gurkskivor ska vara bra mot svullna ögon va...!?

10 Comments:

Blogger Ulrica said...

Du kanske skulle sjukskriva dig och spara lite semester på så vis?
Vi kommer till stan i morgon, tisdag, för lite shopping. Om du har ork kan du väl höra av dig.

måndag, juli 23, 2007 11:59:00 em  
Blogger Maria said...

Aha... kan man göra så!?
Jag träffar er gärna idag - tisdag! Och jag är grymt sugen på afternoon tea!

tisdag, juli 24, 2007 9:16:00 fm  
Blogger Gudrun said...

Hej Maria! Det lät ju tråkigt med envis förkylning på semestern...hoppas du har det bra annars...nu var det längesen vi sågs...hoppas vi snart kan göra nåt åt det...

tisdag, juli 24, 2007 3:22:00 em  
Blogger Shadow said...

Krya på dig och undvik saltgurka på ögonen.

tisdag, juli 24, 2007 3:45:00 em  
Blogger stationsvakt@gmail.com said...

Jag tror att jalapeño på ögonen funkar. :-D

KRYA PÅ DIG.

tisdag, juli 24, 2007 7:41:00 em  
Blogger Maria said...

Tack alla för stödet... det börjar kännas bättre idag! Det hjälpte att ta sig till Vetekatten och beställa in en kanna te och inmundiga en förljuvande och förfriskande bakelse i goda vänners lag!

Kan meddela att jag en gång råkade klia mig i ögonen strax efter att jag skivat en stark ungersk paprika - det friskade upp kan jag lova!!!

tisdag, juli 24, 2007 9:42:00 em  
Blogger stationsvakt@gmail.com said...

Maria: Jag var på vetekatten mitt på dan igår, men vände i dörren pga att det var för många där, och missade en chans att bli smittad av dig.

onsdag, juli 25, 2007 9:54:00 fm  
Blogger Maria said...

Johnny: Ja det var skittrångt!!! Det verkar som om vi en vacker dag kommer att ses... våra cirklar snävas åt hörru... du är ju vid st eriksbadet lite nu och då... that's my hoods.

Hade du gått in på Vetekatten så hade du bara behövt leta efter den rödhåriga utan konturer och anletsdrag men med en air av diffus glöd i fejjan SAMT mörka ringar under de skogsgröna!

onsdag, juli 25, 2007 10:09:00 fm  
Blogger stationsvakt@gmail.com said...

Maria: På nästa bloggträff ses vi ju!
De mörka ringarna tar du bort med.

onsdag, juli 25, 2007 10:32:00 fm  
Blogger Maria said...

Åh fan... är det sååå enkelt!?

onsdag, juli 25, 2007 10:40:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter