lördag, oktober 27, 2007

Godmorgon på er...

Det blev ingen konsert för min del igår... släpade mig runt på konsum vid 19-tiden där jag hängde över kundvagnen som en trasa... ringde än hit, sms:ade än dit:

"jag är ledsen, men jag orkar inte... jag är en dålig vän.... ja, ett riktigt svin faktiskt, men jag är trött som en tröglori... jag går här på konsum och gråter av trötthet... nej, jag orkar bara inte... "

Men jag lyckades tussa ihop två av mina vänner istället!
Så de gick på konserten tillsammans... tror jag... medan jag låg i soffan, gäspandes och sluddrandes med L8-Lee i telefonen... somnade...

4 Comments:

Blogger Fikatanten said...

Godmorgon my Lady!

lördag, oktober 27, 2007 10:28:00 fm  
Blogger Fikatanten said...

En påminnelse min vän: Det är dags att göra Christmaspudding eller Plumpudding om du nu hellre vill kalla det bruna spritindränkta lilla puddingmonstret med det namnet! Minst en månad innan jul och det funkar med tre månader innan jul också, men allra som bäst blir puddingen om den är gjord ca två månader innan jul!

Mincemeat kan du vänta med till veckan innan glöggpartyt!

lördag, oktober 27, 2007 10:32:00 fm  
Blogger Lotta said...

gomorran gomorran !

Nu har jag äntligen jobbat klart !
Duktigt duktigt & jag tror jag måste gå på en kött & palt fest ikväll.. kanske vore nått att hänga med på för fikatanten föresten???
Nåja... sköne med helg nu även för mej :)

lördag, oktober 27, 2007 3:38:00 em  
Blogger Maria said...

Fikatanten: Jag tackar ödmjukast för din påminnelse, jag hade totalt glömt bort att planera inför puddingbak om det inte varit för dig!

L8-Lee: Du är den duktigaste människa jag känner som kan sy så stora backdrops och ridåer att de inte går att vika ihop inne i en lägenhet!!!

söndag, oktober 28, 2007 8:13:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter