måndag, december 10, 2007

Medusa är ju liksom blaha-blaha i jämförelse!!!

Jag har haft ett "pågång-stopp" i avloppet i duschen/handfatet någon vecka och imorse kom rörmokaren... en kille i 25-årsåldern med en enorm Bajen-tatuering på underarmen...

Han går in i badrummet och kollar läget... hämtar maskiner och annat från bilen och börjar jobba...

Efter ett tag så hör jag att han ropar att han hittat roten till allt ont... en massa rött hår!!!


- "Men hörru människa... vad håller du på med egentligen... !?"
(... säger han samtidigt som han utför en brottningsmatch med sin "göra-rent-guckelimuck-maskin" och en massa... rött hår!)

- "Tja... hörru du... förlåt... det här röda håret ställer till massor av problem för mig... du aaanar inte... förlåt mig!" (hasplar jag ur mig med skyldig min)

- "Nej-nej... men du... det är ju inte ditt fel... det är sånt som händer... det är ok" (säger han som om vi pratade om en tredje person, inte mitt hår som skapat detta stopp och så kämpar han vidare)

Bajenmokarn fixar till stoppet och är mycket nöjd med sitt arbete... jag är nöjd över att stoppet är uppklarat och att vattnet rinner som självaste Niagara ner genom piporna... men jag kan inte sluta undra över hur jag kan ha så jäkla mycket hår kvar på skallen (för det har jag kan jag lova... jag har en ständig pälsmössa i rött på knoppen!) när det fanns material till minst två ruffsiga peruker där nere i mörkret!?

Återigen har mitt röda fått stå i strålkastarljuset... jag misstänker att det lider av den värsta sortens exhibitionism... usch på dej... skärpning... this town isn't big enough for the both of us!

Etiketter:

2 Comments:

Blogger stella sweden said...

märkligt fenomen....du kanske omedvetet har gått med i befriarabbisarna-klubben?
O det har gett dig hår i överflöd som tack?
Inte vet jag?

måndag, december 10, 2007 10:42:00 em  
Blogger Maria said...

StellaP: Det kan vara så... det kan vara så... det är nästan så man skulle kunna göra sig en förmögenhet på gammalt hedeligt hårarbete, sånt som dalkullorna höll på med "förr-i-tiden"!

Eller göra som Brian Eno - en kostym av människohår!!!

tisdag, december 11, 2007 9:46:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter