onsdag, juni 25, 2008

3...



... TRE dagar kvar... och jag funderar på min coiffure... den är inte bra inför semestern... men what the heck... det är bara lite flur där oppanpå, som visserligen lever ett eget liv... ett liv jag har små medel att styra... en halv miljard för en målning av Monet däremot... DET är mucho!

Igår fick jag endast åka med 4:ans buss hela dagen... eftersom jag hade fyra dagar kvar till semestern... idag får jag endast åka med 3:ans buss... men då hamnar jag lite fel... så jag måste bryta mönstret och åka med 4:an även idag... då det är åt det hållet jag ska... (nej, jag ska inte till Classic Teahouse, jag jobbar som sagt!)

Idag får ni vänta tills kvällningen innan jag meddelar dagens stämningsreglerare... jag är lite upptagen med annat på annan plats idag. Ni som har semester redan nu - ha en förtjusande dag... ni andra - kämpa på!

4 Comments:

Blogger stella sweden said...

En kämpar o kämpar o kämpar! Ska vi byta jobb?

onsdag, juni 25, 2008 11:17:00 fm  
Blogger stationsvakt@gmail.com said...

Nån har tydligen gjort en liten fan-video till B-52's-låten "Wig" , och 0:47 är din bild med. Lustigt va.

onsdag, juni 25, 2008 11:51:00 fm  
Blogger Maria said...

Stella: HUR lång semester har du???

Johnny: Dessa peruker önskar man verkligen att man hade i sin ägo - de känns mycket, mycket välburna och användbara i de flesta sammanhang!

torsdag, juni 26, 2008 9:38:00 fm  
Blogger Maria said...

... för övrigt så var Wig en av mina favvolåtar av The B52's... och så älskar jag perrruker! Har haft ett mustigt&krulligt litet gäng... men inte så härrrligt plastiga som de här tre!

torsdag, juni 26, 2008 9:41:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter