lördag, juni 14, 2008

Dim Sum...



... skapades ikväll enligt konstens alla regler... lades ned i unikaboxen och fördes rituellt in i tv-salongen... det är nu paus i matchen och det står 1-1 mellan Canastaklubbens fotbollssoffgrupp och Spanien.

Znarkar'n stod för Canastaklubbens fotbollssoffgrupp första mål i första halvlek och det har även bytits några rosa och gredelina kort under matchens första del. Hur spelarna hinner byta samlarbilder med varandra fattar jag inte... men det görs förmodligen utanför bild på kortsidan... !

Bumpa-Berra uttalar sig och tycker att Canastaklubbens fotbollssoffgrupp har skött sig fint under första halvlek vilket naturligtvis beror på de unika träningsmetoderna laget pysslar med på sin så kallade fritid...

Det gapas och skriks här på min gata i stan... det låter som om själva fotbollsplanen vore belägen alldeles precis och straxs här utanför min lägenhet med hela jäkla Canastaklacken på plats! Japp, nu börjas det vrålas och klappas i framtassarna och jag misstänker att det är dags för andra halvlek... och själv går jag över till desserten!

Etiketter: ,

2 Comments:

Blogger stella sweden said...

Här är det tyst som i graven....ska vi byta..ska vi byta bostad?

söndag, juni 15, 2008 9:38:00 em  
Blogger Maria said...

Stella: Vi kan byta grannar med varandra!!!

söndag, juni 15, 2008 9:56:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter