torsdag, september 04, 2008

Hold on to your horrific panties girlfriend!!!

Träffade en gammal bästis som jag inte träffat på ca 10 år igår. Vi gick till BerlinSthlm och drack några glas champagne och åt goda nibblingrätter... och eftersom vi hade mycket att prata om så erbjöd jag en nattfösare hemma hos mig... Vi tog hissen upp... seglade förbi våning 2... och vidare upp mot våning 3 då något cerise sakta släntrade förbi utanför hissgallret - what!!! Jag tryckte på stoppknappen och lät hissen åka nedåt igen... tryckte på stoppknappen ännu en gång och detta mötte våra blickar:



... vi stod båda och bara dumglodde... och undrade vad i hela aftereightmarineradepäron-i-ugn är det där??? En rrrosa fantomenmask??? En slangbella??? Delar av min gamla madrass??? Nej, den var blå! Vi öppnade hissgallret och jeeezus... det var ett par cerisefärgade spetstrosor som näpet nöp sig fast i pusten i hisschaktet!!!



Min vän tittade på mig, flinade och frågade:

- "Är det dina... ?"

(Vill å det starkaste betona att jag aldrig... ALDRIG... skulle köpa något så horribelt och osmakligt som ett par cerisa spetstrosor!!! Här är det puderfärgade mamelucker som gäller!!!)

Etiketter:

6 Comments:

Blogger Peace in mind said...

Wow, vilket fynd, för den som förespråkar lite mer naturlig look, och alllldrig skulle våga gå in i de där affärerna och nypa i dylika plagg.

Men darling, mamelucker? Hur oskönt är inte det på en skala med dessa benkläder? Sluta mitt på låret är ingen eftersträvansvärd känsla enligt Kaosmaskinen.

torsdag, september 04, 2008 9:52:00 fm  
Blogger Stina said...

Mamelucker, jajamensan. Jag undrar dock lite förstrött om de skulle göra sig lika bra i hissgallret.

torsdag, september 04, 2008 1:05:00 em  
Blogger stella sweden said...

Tror nog att det är Canastaklubbens små tassar som vart i din byrå o snokat fram denna ljuvliga skapelse o blivt sketarädda när de hörde dig i hissen! Sprang då ut o försöökte de leka gömma spetstrosa, men de hann int!

torsdag, september 04, 2008 2:43:00 em  
Blogger Maria said...

Fru Kaos: Johooorå... och kamelhårsulster på vintern!

Stina: Johooorå... de skulle bara ta upp lite mer plats!

Stella: Hähääärå... det är befriarabbisklubben som snott ett par i DIN låda som de skulle komma över med till Canastaklubben för att de tillsammans skulle sitta och fnissa åt dem!!!

torsdag, september 04, 2008 4:18:00 em  
Anonymous Anonym said...

det var JAG som placerade dom där.
se det som en varning!!!!!!!!!!
GE FAN I ATT GÅ PÅ BERLIN/STHLM MED ANDRA ÄN MIG!!!!!!!!!!!!!!!

torsdag, september 04, 2008 9:27:00 em  
Blogger Maria said...

Nättchen: Darling... jag är så ledsen... men kunde du inte använt någon annan metod än att kasta cerisa spetstrosor i mitt hissschackt??? Hästhuvuden i sängen... apelsiner i nätkasse???

fredag, september 05, 2008 1:17:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter