fredag, september 19, 2008

Till min pappa från Canastaklubben

I natt har det varit party under min säng... canastaklubben har haft initialriter för de nya medlemmarna! Det har fnissats och dansats så sängen har skakat... det har klirrats med kristallglas och cocktailbären har susat genom luften... små stinna röda bär vilka sitter som fastklistrade under mina strumpor för tillfället! Portvinet har de druckit ur... min samling cocktailböcker ligger utspridda under hela bordet... en stor hög med disk väntar mig i köket... det har spisats plattor - eller kanske jag ska säga - låtar!!! För det var nämligen två (2!!!) låtar som gick på repeat hela natten - HELA NATTEN!!! Vid datorn hittade jag en portvins- och tassbefläckad lapp där det stod följande:
Lägg ut de här två låtarna (som vi, fniss-fniss, groovat för fulla muggar hela natten) till din pappa, "Edmondo", för vi vet att han diggade Los Diablos när han och din mamma var till spanien 1971!
Hälsningar dj voff-voff, Canastaklubbens egen hus-dj.

Så pappa, det här är till dig från Canastaklubben!


Los Diablos - Fin de semana



Los Diablos - Un rayo del sol

Etiketter: ,

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vi tackar för den nostalgi trippen ögat blev vått.
Kram Pappa och Mamma

lördag, september 20, 2008 7:08:00 em  
Blogger stella sweden said...

Du behöööver nånn som tar hann om di när du är sjuk! O jag vet att Rabbisklubben ÄÄÄR involverade i Canastaklubben, så jag har bett Zeb (ledarörat du vet) att genast beordra alla medlemmar att återbörda dina portvinsflaskor samt DISKA!

O sen tar hann hand om dig!

lördag, september 20, 2008 9:06:00 em  
Blogger Maria said...

Pappa: Hoppas att ni skakade rejält på era booties när ni lyssnade!!! pussar o kramar till er båda.

Stella: Jooo... någon har diskat under natten... portvinsflaskan är som pånyttfödd... någon har baddat min panna under natten... baddat den med ett låååångt och leeent öra...

söndag, september 21, 2008 7:21:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter