måndag, september 08, 2008

Vad har hänt med en skön rödhårig... ?

Har hon rymt med Scott Walker... ?

Kan hon ha tagit sin rökgråa Volvo P1800 och dragit på rotmos till... eh... Roma... eller kanske till... Firenze... ropandes "Ciao, Ciao - belissimo ragazzi!" med en cigarill i mungipan och en flaska champagne i handväskan... förmodligen görandes burnouts nära avfarten till Gnesta eller Järna vid det här laget... ?

... är det möjligen så att hon köpt en hundvalp och sitter och tövlar med dess mjuka lena öron tills hundvalpen svimmar av... ?

Eller... har hon slagit till och gift sig med den där mannen som skötte ruljansen på den där antikladan hon besökte i lördags... han som var så lik Jojje Wadenius... han som var så trevlig och prutade utan att hon bett om det och toppade affären med att ge henne ett gratis nummer av tidskriften Piff från 1954 där nakna damer med runda härliga och naturliga former visade upp sina yppiga behag... har hon verkligen gift sig med honom... för han var sååå trevlig... ?

Hmmm... det kan faktiskt vara så att hon sagt upp sig på jobbet för att öppna en öronsalong där hon rullar upp papiljotter på långörade fyrfota vänner... jo... sååå kan det vara... eller... ?

Well... that's for me to know... and you, maby never to find out...

Etiketter: ,

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

den sköna rödhåringen är i ett stughelvete i borås, beundrar pinocchiostatyn, går på tommys korvotek, dansar med scott på filkets krog, äter kandisocker med die stuttgartgruppe på jam-jam, letar efter tutankhamon-utställningen, bestiger ett berg vid stationen samt stjäl dvd-spelare på tunkis.

stackarn.

eller har hon äntligen hittat hem?

tisdag, september 09, 2008 1:16:00 em  
Blogger stella sweden said...

jag tipsar på att honnen dratt till Roma...o då menar jag inte Roma di Italia utan ROMA!
Puss!

tisdag, september 09, 2008 3:54:00 em  
Blogger Maria said...

Nättchen: Stughelvetet var tyvärr upptaget och jag får aldrig mer hyra varken stuga, studentrum eller tält i det überljufveliga stadhelvetet Borås!!! SYND!!! För jag vill VERKLIGEN spendera så mycket jävla tid som möjlig i den HÅÅÅLAN!!!

Men jag får sova hemma hos Scott om jag lovar att förstora brösten och dratta ikull en hel rad med cyklar utanför högskolan... så det ordnar sig nog ska du se - jag HAR hittat hem!

tisdag, september 09, 2008 6:54:00 em  
Blogger Maria said...

Stella: Jag var ju i ROMA (och då snackar vi RÅOMA, inte Roma d'Italia!)), på hennes ö där nere i östersjön, och gjorde ett etnologiskt fältarbete 1992 - tänk om jag blev kvar där... och att JAG egentligen är DU!!!

puss på mig själv!

tisdag, september 09, 2008 6:58:00 em  
Blogger stella sweden said...

Det heter Rouma! O tänk om jag är du, då är ju jag en grönögd flurrluva!
O jag booor i Stocholm o är inte född i Rouma, o jag kan låta håre växa, dricka upp mina likörer o tassa runt i svandunstofflor samtidigt som jag rumlar runt med Canastaklubbens medlemmar...o så får jag se hur min nya KAPPA ser ut o sticka färdigt den förbannade HALSDUKEN nån gång!

tisdag, september 09, 2008 9:42:00 em  
Anonymous Anonym said...

om du skaffar potatismoshår och spindelbenögongfransar, räcker inte det? och du gör en INDECKSERRRRRRRRINCK också?

onsdag, september 10, 2008 9:53:00 fm  
Blogger Maria said...

Stella: Ok... gaaarnet har tagit slut - det rrrooosa!

Nättchen: Äh, jag tycker nog att det räcker med att åka ut och käka en glass på knallelandparkeringen, jag! Möjligtvis köpa ett rosa/fluffigt hårspänne och sen ta bussen hem igen! Det får fan räcka alltså, ALDRIG MER BORÅS!!!

onsdag, september 10, 2008 1:48:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter