fredag, december 26, 2008

Jooo... det VAR en Stig Limpan Lindberg!!!



När man är sjuk så kan man läsa böcker - det är en jädrans tur... och en jädrans tur är att jag fick boken om underbare herr Lindberg i julklapp!!! Så, nu har jag läst om min kära Stig Limpan Lindberg... idag när jag återfick lite kraft så kravlade jag mig även ut på nääätet och forskade runt lite kring en vas som jag länge smyghävdat är en Stig L.

Pappa köpte vasen när han var på KFs kursgård Vår Gård någon gång 1961-62. Jag har beundrat den vita vasen med silversjöjungfrun så länge jag kan minnas... och visst har den påminnt om serien Grazia... jooodå... och idag, äntligen fann jag beviset! Det hör två fat till vasen, det ena med KFs hus vid slussen inklusive Katarinahissen (det översta av faten på bilden)... och nu tänker jag viga mitt liv åt att finna dessa fat... eller åtminstone det med katarinahissen - bara för att jag ääälskar mitt gamla underbara söööder... och Stig Limpan Lindberg... och min mamma... och min pappa!

Amen tjofaderittan i kyrkan... jag tror bestämt att jag är på bättringsvägen!!!

Etiketter: ,

5 Comments:

Blogger stella sweden said...

U när kvinna är sjuuk så får hunn coxxillanaettfyn U då blir hunn int trött som de andra utan pigg U så hamnar hunnen hääär o är glaad att du fått en liten Limpa!

Haru fixat coxx än?

Puss på sööta pannan!

lördag, december 27, 2008 2:48:00 fm  
Blogger stella sweden said...

Jeezus...de som läser må tro att vi är narkomaner...mehhh de får tro va de vill!

lördag, december 27, 2008 2:49:00 fm  
Blogger Maria said...

Stelladarling: Mitt cox är hemma... och när jag kommer hem (imöra) då tänker jag ta mig en hutt, vilket är helt befogat då jag fortfarande rosslar och hostar som den värsta skördetröska... och så blir man så luggig och fin i kanterna!

lördag, december 27, 2008 9:57:00 fm  
Blogger Maria said...

Puss...

lördag, december 27, 2008 9:57:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej!
Jag har det fatet, tyvärr har lite av dekoren i ena hörnet lossnat pga en prislapp.
Men skulle det trots detta vara av intresse så hör av dig på wpaarts@hotmail.com

torsdag, januari 01, 2009 4:21:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter