söndag, mars 29, 2009

Söndagsmorgontankar..."vakanen"... undrar ni... va fan menar hon... "vakanen"... !? Som ni märker försöker jag lura mina grannar genom att chiffrera vissa ord... så de inte ska förstå vad jag skriver när jag pratar om dem här på bloggen... men ni fattar ju att jag menar "vaken"! ... shhhhhh.... så de inte vakaner nu... !
 • När... NÄR... ska jag få höra koltrastens sång för första gången denna vår... ?

 • Igår köpte jag den underbara tv-serien Ebba och Didrik på dvd... till det eminenta priset 59 kr... vilket kap!

 • Kan skator bli våta i pälsen... ? De där två jepparna som satt på tv-antennen på huset mittemot igårmorse såg väääldigt blöta och besvärade ut! Har skator inga hem att sitta i när det regnar? Det trodde jag eftersom jag inredde dem alla med ljusslingor strax innan jul förra året...

 • På tisdag går priset kraftigt upp på sytråd enligt damen vilken expedierade mig igår på Siden Carlsson ... vem bestämmer över sådant? Hamstra för bövelen! - det har jag gjort!

 • Släckte ni ner all elekticitet igår kl 20.30 under den så kallade Earth Hour? Det gjorde jag... och jag somnade! Det blir en lördagskväll att minnas... jag fattade inte att det bara var ljuset man skulle släcka... så jag slog av tv:n också... det var för mörkt för att läsa... så vad ska man göra... ? Jag körde Earth Hour Hardcorestyle helt enkelt... det känns fånigt att bara släcka lamporna - vad är det för mes???

 • Alla mina grannar sover just nu... det är bara jag som är vaken... kan bero på att de förmodligen var uppe längre än en annan igårkväll...

 • Kråkan som sitter på skorstenen på huset mittemot tutar i luren som en besatt... jag undrar verkligen vad han vill!

 • Om bananer hade mun & hade tunga… skulle du få höra små bananer sjunga… Men nu har de varken munnar eller tungor … & förresten inte heller några lungor!

  Om bananer hade öron till att höra... men se höra kan bananer inte göra… Om de sover ska du inte tro dom vaknar… fast du skriker i de öron som dom saknar!

  Alla skogens fåglar skulle sitta stumma… om bananer skulle börja slå på trumma... Slå på trumma, slå på trumma men vaddå med… för bananer har ju ingenting att slå med!

  Om bananer hade ben men de har inga… därför får du aldrig se bananer springa... Om de kunde springa sprang de hela dagen… för att slippa åka kana ner i magen!

  Om bananer hade skinn, ja skal det har de… de är lyckliga så länge de har kvar dem... Man kan skala dem o mosa dem o tugga… man kan svälja dem men aldrig deras skugga!

Etiketter:

4 Comments:

Blogger Verbal Kint said...

Jag jobbade igår. De släckte ned fasadbelysningen... Mycket gentilt av dem... I övrigt lyste mörkret med sin frånvaro.

söndag, mars 29, 2009 2:11:00 em  
Blogger Maria said...

Verbal Kint: Så... mesigt!!!

söndag, mars 29, 2009 2:24:00 em  
Blogger stella sweden said...

- du seeer ju att bananer bara är till besvär de gör INGEN nytta! U skator har smort in sig i underpälsen med rapsolja så de blir endast våta på utanpälsen! nej vi glömde släcka i lördags för vi var lite varsligt berusade...humm...

tisdag, mars 31, 2009 9:55:00 em  
Blogger Maria said...

Stella: Preciiis det jag ville förtydliga för alla - det där med örtajäkeln alltså!!! Ahaaa... så det är rapsolja alltså... så gulligt och smart av dem... och varligt berusade är mycket lämpligt att vara vid lämpliga tillfällen!!!

onsdag, april 01, 2009 4:04:00 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter