torsdag, oktober 19, 2006

Senaste hypen i Norden!

Aldrig förr har det betalats så många tv-licenser i Sverige, Norge och Finland. I Finland har nu alla ministrar betalt tv-licensen... undrar vad det beror på!?

Känns som om vi bor i en rejäl ankdamm här borta i lilla, lilla Norden...

5 Comments:

Blogger Maria said...

Nja... nu ska ju svt lägga krutet på ungdommarna och lägger ner fakta och granskningsprogrammen - synd, eftersom de är riktigt bra på att producera dylika! Jag gillar fakta... gillar inte familjeunderhållning! Förutom "på spåret" - jag vet jag är nördarnas drottning... and damned proud of it!

fredag, oktober 20, 2006 1:46:00 em  
Anonymous Anonym said...

Jag betalar inte nån licens... & tänker inte börja nu heller

lördag, oktober 21, 2006 11:01:00 fm  
Blogger Maria said...

Nehej... det är helt ok eftersom du som privatperson gör som du vill! Gäsp gäsp! Jag fortsätter betala min licens jag...

lördag, oktober 21, 2006 11:04:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Det beror på att medierna grovt missköter sitt värv Maria, det som är viktigt når inte våra öron, att de kommer undan med sitt undfallande mörkande av sakernas egentliga tillstånd är ingenting annat en praktfull och ödesdiger skandal, som vi alla får betala för när verkligheten tvingar oss ur törnrosasömnen... och ankdammen visar sig vara en milsdjup stormande ocean... full av omättliga giriga gap och odefinierbart förgörande avfall från de senaste hundra årens destruktionsraseri...

Hej förresten, jag är Karin och nästa år har vi en kolonilott ihop.
Din hemsida gör även den mest inbitna pessimist (jag) en aning varmare i själen. Nu ska jag starta en egen hemsida och ösa ogenerat ur min avgrundsdjupa misströstan inför sakernas tillstånd. Det ska bli roligt.
På återseende!

måndag, oktober 30, 2006 10:51:00 em  
Blogger Maria said...

Hej Karin. kul att höra från dig! Vi ses i spenaten om inte annars!

måndag, oktober 30, 2006 10:54:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter