torsdag, februari 01, 2007

De där Sjö-aporna!
















Det verkar som många av er inte tror på Sea-Monkeys (som jag berättade om igår)... men de finns... helt säkert... jag har ju köpt djuren själv! Det är alltså som så, att man köper ett litet akvarium med några påsar med hemliga pulver. Den ena påsen innehåller själva sea-monkeysarna, dvs ägg eller i vilken form de nu och existerar i sitt för-stadium. Den andra påsen innehåller deras mat... och det vet man inte riktigt vad det är för något det heller... och så är det lite annat pulver som hör till - ingen vet vad det är för pulver... eller vad det är till för - kanske bäst så!

Det lilla akvariet, vilket man kan få i form av ett rymdlandskap, fyller man med vatten. Vidare häller man då ner äggen, som får bida sin tid och kläckas när tiden är mogen...

De figurer som kommer ur äggen är väldigt små... men de lever verkligen och ser ungefär ut som små, små, transparenta sjöhästar... med små "vingar" som fenor...

Sea-Monkey.com

Sea-Monkeys finns...
men de är små...
inte ofta de syns...
men då och då...

Etiketter:

9 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det hjälpte till att hålla vattnet rent och frächt
Kram

torsdag, februari 01, 2007 11:27:00 fm  
Blogger Maria said...

Alltid mocka utanför egen spilta... det blir mysigast så! Hur länge hade ni sjö-aporna? Visst hade ni någon generation till? Jag har för mig att jag blev förvånad över att de levde så länge ändå... Du har väl märkt att vår kusin Elisabet är inne här och kommenterar också!? Rena rama virtuella kusinträffen! Roligt!

Kram kram

torsdag, februari 01, 2007 11:50:00 fm  
Blogger Shadow said...

Bara för några år sedan hade jag sjöapor i en behållare på mitt kontor.

torsdag, februari 01, 2007 1:08:00 em  
Blogger Maria said...

Se där, se där!!! Vi är flera som tror!!!

torsdag, februari 01, 2007 1:11:00 em  
Anonymous Anonym said...

Stämmer vi upptäckte några små runda saker som sedan kläcktes till nya sea monkeys. Vi tror vi hade dom ett år ungefär.

torsdag, februari 01, 2007 3:17:00 em  
Anonymous Anonym said...

Ok då, I give in. Men när man kikar på bilden i första sjöapsinslaget, och ser två bilder på en sådan där happy amerikansk 50-talsfamilj. Den ena med fenor. Undrar någon på att man blir skeptisk .. Kul med kusinträff på nätet. Hej Dessan!!

fredag, februari 02, 2007 8:44:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag har också kollat in de små aporna.
Hej Elisabet

Morbror Edmund

fredag, februari 02, 2007 9:46:00 fm  
Blogger Maria said...

Kusin Elisabet: Jag förstår dig, men förstå min förvåning som barn... helt otroligt... man kunde helt enkelt inte tro sina ögon!!! Man var bara tvungen att testa själv!!! Oj, och där dök min pappa upp också... kusinträffen har utvecklats till fetaste släktträffen... var är faster Maud någonstans då...!?

fredag, februari 02, 2007 10:34:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej morbror Edmund!! Kram till dig och moster Greta! Hoppas allt väl med er. Varit i Fritsla i helgen och gratulerat syster Christinas Johan som blev 32 igår(tänka sig att man är yngre än sin egen systerson ...). Allt bra med modershjärtat, hon har dock brutit ena ankeln, men är vid gott mod.

måndag, februari 05, 2007 9:15:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter