fredag, februari 02, 2007

IPCC:s fjärde rapport!

FN:s klimatpanel lägger alltså fram sin fjärde rapport om den globala uppvärmningen...

Åter igen får vi veta det... att det är vi människor som är skyldiga till jordens pågående död... industriutstläpp och individernas slösaktighet, själviskheten i i-länderna och önskan om ett bättre liv i u-länderna... en svår ekvation att lösa - Cash is King!

Vem är förvånad?
Inte jag!
Vad görs?
Laizzes-faire...

I Sverige har vi nu en regering som skiter fan i miljön... gör helt om och åker i regeringens specialplan för minsta lilla resa... gärna oplanerade resor så de måste åka lite extra mycket... lite hit och lite dit... "Vissa resor är ju så svåra att planera i förväg"! Jag, i min enfald trodde att var det något som var välplanerat så var det regeringars olika uppdrag och resor... men tydligen inte... Vår finansminister hämtas av princip med flygplan direkt i hemmet i Katrineholm!? Det liknar mest ett KomVux i sann Lundsbergsanda idag! Penibelt, obildat och lekstuga är synonymer jag förknippar med vår nuvarande regering! Det känns som om vi har en Bush-regering här hemma... Duh!

Det värsta är att de inte erkänner att de faktiskt har ett annat synsätt... ett sätt jag kallar bakåtsträvande och gammalmodigt... varför inte rakt ut säga att ni skiter i miljön och att ni är i behov av ett starkt klass-samhälle där ni kan roffa och röva!?

Men vi har faktiskt lämnat 1800-talet och industrialismen, "kära" Fredrik! Det är miljö och människor ni ska tänka på - INTE er själva!!! Ni kanske inte vet det, men det är inget jävla vuxendagis ni regerar över! Säga vad man vill om Göran Persson - han var inte heller my kind of guy... men Fredrik och imbicilla gänget har fan gjort mer skada på ett halvår än gamla sossegänget under hela deras samlade regeringstid!

God morgon kära vänner... jag vaknade med ett hugg i luften idag! Härligt... Jag är på hugget alltså!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Bra rutet Lillan Pappa och Mamma är stolt över dig.

fredag, februari 02, 2007 9:34:00 fm  
Blogger Maria said...

Tack Pappsen!

fredag, februari 02, 2007 10:31:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter