tisdag, februari 20, 2007

Toksnett!

Igår kväll somnade jag framför tv:n... det var sannerligen inte igår det hände... förut hände det jämt... Men igår vaknade jag vid 00:31-tiden då jag sovit mig genom serier och filmer, nyheter och debattprogram... jag vaknade tröttare än någonsin... då var det bara att lurva upp och stänga ner hela maskinparken och gå och lägga sig i sin säng... och soooova!

Denna lilla fadäs gjorde att jag försov mig i morse... hörde inte alls klockradion som brukar väcka mig utan problem när det vankas morgonnyheter från tt... men nu var det bara zzzz zzzz zzz zzzz zzzz en hel timme innan jag långsamt transporterades upp från betamode till alfamode!

Ni ska se vilken härlig ensemble jag har på mig idag... den är inte direkt vald utifrån god smak och gott omdöme direkt, snarare hamnade jag i en sänka när klädedräktens alla persedlar skulle samlas ihop och gärna följa humöret för dagen - disaster! Ja, ja... det är inte det värsta - det värsta är att jag började klippa luggen när jag borstade tänderna - VARFÖR undrar ni... VARFÖR undrar jag!? Svaret blir - det var helt enkelt tvunget, och när jag hamnar i det modet så är det bara att släppa taget och låta bero...

Ok, här sitter jag idag... med konstiga kläder och bra mycket kortare lugg på ena sidan... ikväll ska jag gå och lägga mig tiiiidigt... typ klockan 19, för i morgonbitt måste jag lägga nya klinkers och dra värmeslingor (fast i omvänd ordning) i badrummet först innan jag går till jobbet...

6 Comments:

Blogger Shadow said...

Lägger du in värmeslinga själv? Du låter som en karl i min smak!
Någon timma kvar bara till läggdags nu då. Sov gott!
Klinkers och värmeslinga – bildbevis?

tisdag, februari 20, 2007 3:57:00 em  
Blogger Maria said...

Bra karl reder sig själv... det har jag alltid sagt... med påmålad mustasch och skepparkrans naturalemént! Varför låta andra göra det man kan göra bäst själv - det har jag aldrig förstått!?

tisdag, februari 20, 2007 4:05:00 em  
Blogger Shadow said...

Vi söker folk som dig just nu. Fattas bara att du kan lägga in bambumattor också...och lägga takreglar...

tisdag, februari 20, 2007 4:17:00 em  
Blogger Maria said...

Ja herregud, gissa om du hittat rätt... men smakar det så kostar det! Var och när!?

tisdag, februari 20, 2007 4:34:00 em  
Blogger Shadow said...

Tror inte att vi har råd med dig...

onsdag, februari 21, 2007 3:09:00 fm  
Blogger Maria said...

Du, det tror faktiskt inte jag heller... jag bakar även in arvode för följande tjänster: bibliotekarie, estetiska spörsmål, idéspruta, pratkvarn, pedagog, musikrådgivare, inredningsrådgivare, allmän förvirring, borttappade attiraljspecialist, "åh,-titta-där-borta-vänta-jag-kommer-strax-specialist" i kombination med en tjänst som irrfärdsspecialist, lite allmänt snobberi samt fri tillgång till min bottenlösa källa av meningslös information...! Ja, du förstår ju själv hur löjligt dyrt och kontraproduktivt det blir att anställa mig för att fläta några bambumattor samt dra upp några takreglar!

onsdag, februari 21, 2007 12:30:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter