Du behöver följande:
-Grönt grejsimojs
-Rött grejs till pluttar
... och så rullar du den där gröna grejsimojset till en spolformad grej... och rullar lite röda pluttar som du får ta en av och stoppa i munnen... mmmm... gott... sedan stoppar du den gröna grejen i frysen i några timmar, du känner när den är klar... den ska fortfarande vara lite mjuk i den tjockare delen...
Ta fram kakfatet och dekorera med ett fint perforerat tårtpapper... och lägg upp den gröna grejen... dekorera med resterande röda pluttar - klart!
... eh... vänta lite... kör ner ett tomtebloss mitt i den tjockare delen också - för ett festligare intryck!
3 Comments:
Kan man verkligen grönt greisemois?
Det är äta som däller
Nu talar du franska med mig käre far!!!
Men visst kan man äta grönt grejsimojs... det är oftast gröna grejer som är godast! Tänk bara på gamla anrika Melings Bryggeri och deras gröna cider (i samma färg som grejsimojset på bilden) vilken smakade mandelmassa och på etiketter var det ett blommande äppelträd - den godaste och vackraste läsken som någonsin gjorts. Nu när den inte finns längre så dricker inte jag läskeblask!!!
I like green stuff!
Så sant som det är sagt!
Skicka en kommentar
<< Home