måndag, mars 05, 2007

Och helt plötsligt!?

Halli-hallå! Ibland vet man inte vad som händer... ibland är det oerhört trevligt att bli lite struck by lightning... ibland blir man bara förbannad!
Min lilla profilbucket här till höger såg helt annorlunda ut för någon vecka sedan när jag vaknade en lördagsmorgon... det stod på svenska helt plötsligt - UTAN att jag ändrat något i html-koden bör tilläggas! Jag lade till en extra vitprickig rad i ren förvåning, kändes som om jag var tvungen att göra något själv eftersom något annat skumt redan skett... utan min inblandning... gillar inte sånt! (nu ska jag ta bort den där extra raden...) Jag har ett helt glatt gäng bloggar som ligger och såsar bakom neddragna gardiner och vissa av dem är helt och hållet över i den nya versionen - känns som om det kan ha något med detta att göra... men ändå... Som ni sett så vägrar jag ändra costumizer här på gamla-nya-blogger, jag är alltså halft övergången men inte helt... eftersom den nya versionen inte tillåter att man smackar in sin älskade banner i headern...! Japp - och jag vägrar vara utan min banner... jag har tom gjort bagdes som det står "Inte utan min banner" på! Ingen fattar vad jag pratar om... eller...

... - daaarling... you just lost all of your readers... don't ever talk about this boring shit again...

... - sorry raaaring... bara lite till...

(Ja, jag lider av multipel personlighet och vi har otroligt roligt tillsammans alla tre!!!)

MEN... nu ser jag att det helt plötsligt står ABOUT ME och READ MY COMPLETE PROFILE igen... vid min lilla bild här uppe till höger... UTAN att jag varit inne i html-koden och pillat...!!!
Explain that trick to me!!! (oj vad jag skriker... känner mig som när vår hund fick tok-spel och sprang som en tok runt-runt tills hon nästan föll ihop i en liten flåsande hög - vi fattade ingenting... det var väl lite extra energi som var tvunget att få komma ut... kanske bäst att jag tok-springer några varv här ute i biblioteket... bara för att släppa ut lite ånga!)

- ARE YOU WITH ME...!?

eXTReMe Tracker
website counter