fredag, mars 09, 2007

Stafettpinnen mottagen!

... och där dunkar vi in årets första förkylning... som håller på att smyga sig på som en skugga! Ont i huvudet, ont i halsen och lite täppt i nosen - jag vill inte - jag tycker att det är ap-tråkigt att vara sjuk! Fast, det är klart... någon ska ju vara den första i sverige som får ebola - nu blev det jag!

Synd!

Uppdate kl 14:20:

Sorry Micke, du får sippa tiki-drinkar och gå på konsert utan mig... suck... för nu går jag hem... eller hasar rättare sagt... tar med mig datorn i sängen och med målande poetik ska jag bekläda hela sjukdomsbilden i ord och bild här på bloggen... så ni alla kommer att begråta mitt sjukdomstillstånd samt med darrande underläppar be till vad-som-helst för att jag ska bli frisk igen - hon får inte försvinna... gör henne hel igen... denna... denna... uuunderbara varelse... vi kan inte vara utan hennes ordbajseri här i världen... världen skulle bli en tom och tyst plats utan henne... och hennes förljuvande ord... äh, ge henne nobelpriset i nå't... vad som helst... det är ändå för lite!!!

OBS! Skicka presenter... det brukar kännas lite bättre då!!!

9 Comments:

Anonymous nättchen said...

VARSÅGOD!
för du vet väl att jag låg däckad i bihålor i måndags och tisdags? det var väl på nyheterna va?
nu är jag FRISK iaf :-)
och LUSFRI, men det visste du ju :-)

fredag, mars 09, 2007 1:36:00 em  
Anonymous m said...

Söder-ebolan har jag hört är den värsta varianten. Själv hostade jag mumintroll och fick mul och klövsjukan.

fredag, mars 09, 2007 1:43:00 em  
Blogger Maria said...

Jag vill varken ha "däckadibihålor" eller "söder-ebolan" - jag vill var frisk och rosenskimrande, springandes på en alp-äng sjungandes... - "the hills are alive with the sound of music..."

fredag, mars 09, 2007 1:59:00 em  
Blogger L8-Lee said...

Raaaaaaaring !!!
du har väl hostmedicin kvar ???!!! annars kommer jag över med min som blev över från förra veckan !!!

fredag, mars 09, 2007 3:34:00 em  
Blogger Maria said...

Jag har hostmeducin kvar... än så länge! Jag tar mig en hutt nu, sen går jag ner i opiumhålan vi i brf inrett nere i källaren - det är ju så modernt nu för tiden och det höjer priset på vilken bostadsrätt som helst!

fredag, mars 09, 2007 3:46:00 em  
Anonymous Kusin Vitamin said...

Jag önskar dig snar tillfriskning kära kusin samt en god helg ... eller nåt.. Själv befinner jag mig i Borås utkanter(läs: Fritsla) och kommer att imorgon besöka den Stora Staden. Du hörde väl att Boråsarna gick man ur huse för att protestera mot den förnedrande Pinocchiostatyn..? Men en donation är en donation säger politikerna och för detta skola vi visa tacksamhet. Däremot strider politikerna sinsemellan om placeringen av statyn. Något ska de så klart strida om. Läste också en förbluffande nyhet om Boråskvinnorna: det hävdas nämligen i en undersökning att de har det bästa sexlivet i Sverige!!!??? Vad fasen, Borås kanske inte är så tokigt i alla fall. Man kanske skulle flytta ...

fredag, mars 09, 2007 6:24:00 em  
Blogger Shadow said...

Stackars, stackars...

lördag, mars 10, 2007 3:05:00 fm  
Blogger Maria said...

Kära Kusin! Flytta INTE till Borås, skit i den där undersökningen, det är ett falsarium helt klart! Bra sexliv i Borås? - No way!!! Det vimlade av silikonbröst och killar med backslick... nej, jag är lika skeptisk till att det goda sexlivet finns i Borås som till den urbota dumma idén med Pinocchiostatyn...

Härligt att folket ändå slåss mot dumheten och vaddå donation är en donation!? Då är det väl bättre att ge bort själva summan så man kan göra något vettigt för pengarna istället!!!
Upp till kamp mot dumhet och ett bra sexliv finns inte i Borås, det finns i var människas hjärna!

Basta!

lördag, mars 10, 2007 7:57:00 em  
Anonymous Kusin Vitamin said...

Du är ju så klok att klockorna nästan stannar! Jag flytt int!

söndag, mars 11, 2007 12:55:00 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter