onsdag, juli 25, 2007

Som ett moln på marken...


Webstrarna - Moln på marken

Åh... vilken gudomlig liten pop-pärlepralin med roliga och trevliga killar från min tid i Uppsala... tack Micke för att du äntligen skickade låten! Jag har så många glada minnen till den här gosiga brylépuddingen till sång... tyvärr har jag tappat bort skivan och sedan dess har jag haft sorg och tårarna har strömmat ner för mina kinder... oförtröstlig... Jag blir som en yrslig hundvalp när jag hör låten... jag vill bara dansa... dansa... dansa... och sjunga jätte-jätte högt... KOM HIT... SKVIMPLA COCTAILS OCH DANSA MED MIG!!!

Etiketter:

4 Comments:

Blogger Fikatanten said...

En gång på det färgglada och poplustfyllda 1990-talet komponerade jag en sockerkaka med vilken jag hyllade Webstrarna. Sockerkakan hette just "Moln på marken" och jag serverade kakan på en gammal lp-skiva vilken jag prydde med ett tårtpapper. Det var på den tiden musikforum på Barowiak existerade.

onsdag, juli 25, 2007 3:04:00 em  
Anonymous Anonym said...

Mmmm the good ole days. Jag kom inte ihåg att de gjorde en video också, kul! Hade varit roligt att se dem får något år sedan när de gjorde en reunion spelning men jag var i USA. Jag hittade förresten Petters bok om gruvor på en bokrea.. tror att jag har den hemma någonstans.

onsdag, juli 25, 2007 5:13:00 em  
Blogger stella sweden said...

Jag har också ett oändligt behov av att dansa...dansa och pimpla coctails..tänk, bara tänk om vi kunde mötas och bara freaka ut ordentlig..;)
Vill! Vill!
Koppla av från allt! Bort ett tag från verkligheten...

torsdag, juli 26, 2007 1:30:00 fm  
Blogger Maria said...

Fikatanten: Den kakan minns jag, och det fina tårtfatet du gjorde var alldeles förtjusande!

M: Ja, eller så ska man minnas dem som de var...? Just ja, Petter forskade om gruvorna i bergslagen han...

Stellapolaris: Ååååh ja! Och aldrig har jag behövt freaka ut mer än just nu!!!

torsdag, juli 26, 2007 7:46:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter