söndag, juni 15, 2008

Råddjurscombatgroup



Så här ser vårat märke ut... vitt kors på röd botten... råddjurscombatgroup (en hemlig falang till Frimurarorden)... och vi är jääävligt förbannade... på de där sammetsbruna ögonen med små svansar som det vippas med... sååå gulliga tycker somliga... sååå goda tycker vi... råddjuren (uttalas på finlandssvenska!)!!!

I vilt raseri var vi tvugna att ta en lugna-ner-oss-fika när vi kom ut på kolonilotten idag... för där var någon som hade haft kalas... finkalas... och tuggat bort knoppar och sallad... enbart gått på det finaste och gottaste... med vippande svansar och sammetsbruna ögon... jämfota på fyra små klövar har det hoppats in över staketet och sedan mumsats... mumsats... och mumsats... de spädaste knoppar... och den finaste lilla salladen... de raraste ärtor och de mest nyplanterade blommor...

Behöver jag beskriva exakt huuur illa vi tycker om råddjuren... ?
Nej... men om jag säger... hmmm... björnsax... minfält... hagelbössa... raketmissiler... en evig hårdrockskonsert med Dimmu Borgur... fångsgrop med spetsad påle... så kanske ni aaanar vart det barkar hän... och på hemvägen försökte vi ramma ett jäkla sammetsöga... men det vek av med ett gasellhopp ut i spenaten!

Vi vill äta råddjurssadel varje dag... till frukost... lunch OCH middag hädanefter!!!
(till efterätt äter vi helst en Tophat!)

Etiketter:


eXTReMe Tracker
website counter