torsdag, december 04, 2008

Jag fick en fråga - helt omedvetet denna gång!

"i denna hall, som som har fått namn efter himmelens färg, äts nobelfestens middag"

Någon har undrat... och rådfrågat Google... och hamnat här på min blogg... jaaa... livets små människor... tassar runt i hela universum... och fundrar, och fundrar om flundran är en fisk...

Jag tar på mig mitt professionella ansvar och väcker liv i den gamla Frågelådan jag en gång hade här till höger på bloggen... tänker till för en liten sekund... eeeehhhh... låt mig se nu... en hall... namngiven efter himmelens färg... och där äts självaste nobelfestens middag... hmmmm... jooo... jag är otroligt säker på att svaret må vara: BLÅ HALLEN.

Så, mina nära och kära... har ni gått och funderat på något... utan att finna svar... hör av er till mig, så ska jag lösa era knutar... jag lovar!

Snart kan ni fråga på, fråga på!!!
Och medan ni funderar på frågor, så kan ni passa på att gå igenom de frågor jag fått till frågelådan genom att klicka på etiketten Frågelådan här nedan..

Etiketter:

2 Comments:

Blogger Peace in mind said...

Denna tjänst har jag länge väntat på, förr fanns Nötknäckarna, Rikskupongsponsrade människor att alltid fråga, nu finns finaste Marängen! Dagen är räddad, och jag kommer att hälla in frågor i lådan...

1 Finns Gud?
2 Klassikern jag ännu inte fått svar på: Hur långt är ett snöre?
3 Är gult fint?

torsdag, december 04, 2008 12:58:00 em  
Blogger Maria said...

Pim: Tack för frågan! Jag skall rådfråga mina knölar och återkommer med svar på dina frågor!

torsdag, december 04, 2008 2:19:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter