söndag, december 14, 2008

Våndan med att vara extremt selektivt sportintresserad!



Det har varit curling EM i Örnsköldsvik... jag bara utgår från att gemene man vet om detta!!! Och är man så jäkla sportintresserad som undertecknad, så är det svårt att få privatlivet att gå ihop... med... tja... alltihopa och allt det andra...

Ok, så här ligger det till förstår ni: Jag är alltså extremt intresserad av ytterst få sporter... man kan säga att det sträcker sig mellan konståkning (då menar jag icke isdans - det är för banalt!) och curling... ja, det är väl de sporter jag är intresserad av... men då snackar vi extremsporter... sporter där intelligensen styr och ställer tillsammans med extrem precison och lite kvantfysik... och... ja, vanlig fysik och tyngdlagar och vektorer och dödsfarliga skridskoskär vilka kan skära av en både armar och ben om man har otur! För att inte tala om alla dessa paljetter som kan lossna från den mörkvita dräkten och susa iväg likt dödande projektiler till både höger och vänster... och all denna chiffong som kan fladdra ut och in i ögonen på vem som helst - allt med förödande konsekvenser... SPORTS IN EXTREMS helt enkelt!

Nå! När sänds dessa ENDA SPORTER VÄRDA ATT FÖLJA!!!???
Jo! Mitt i jävla natten!!!

Så om jag verkar trött och stökig i coiffuren idag, så ska ni veta att jag nattvakade finalen i damernas curling EM... allt för att stötta våra underbara damer med kapten Anette Norberg för tillfället iklädd nailpolish av kulören electric blue!!! Tyvärr blev det inte guld... det blev silver... men med tanke på att de vunnit i princip ALLT sedan 2001 så kanske det behövs en poängs miss, PÅ GRUND AV EN STEN SOM SKAR SIG, för att tagga upp sig lite inför nästa VM och OS!!! Grattis till ett ändock stilfullt silver tjejer - ni är mina hjältar!!!

Men jag förstår fortfarande inte varför dessa lite mer intelligenta sporter visas antingen på förmiddagen när den lilla människan är på arbetet... eller mitt i natten när nattmössan är på? Andra sporter, där svettiga grottmänniskor springer omkring med påkar grymtandes jagandes en boll eller en puck för att sedan på fritiden göra kalsongreklam iklädd en kletig och spretig fjantig sportkillefrippe - DESSA SUBVENTIONERAS TILL DE BÄSTA AV TV-TIDER!!!

Godmorgon - hitta fem fel!!!
Äh fan, jag går ner i tvättstugan... och jag tänker INTE äta frukost idag!!!

Etiketter: ,


eXTReMe Tracker
website counter