tisdag, november 21, 2006

Jag får mejl...

... från de som läser det jag skriver här... det händer lite titt som tätt... har förstått att det inte är självklart att skriva kommentarer och det respekterar jag till fullo och jag vet att jag kan vara lite introvert ibland - fortsätt skriva mejl till mig istället!

Fick ett underbart brev från min faster idag som läser min blogg... tack kära faster, det var värmande ord! Jo, det stämmer, jag mår alldeles utmärkt och livet är bra intressant och ljuvligt på alla sätt... med små stunder av tråk och ledsamheter - men det behövs det med!

Även om jag tycker att jag har koll på läget och har jobbat fram en rätt god självbild med åren så behöver jag höra ifrän andra ibland, höra hur mitt liv ser ut från utsidan så att säga... det är lätt att lura sig själv att allt är hunky-dory-good och man är lycklig fast det verkligen inte är så - jag har varit där också... men det har nog de flesta...

Det är ett stort slit att jobba med sig själv - ett livslångt arbete som ger belöning för varje år... förhoppningsvis... jo, vissa mejl och samtal säger mig att det är så! Jag blir nog ändå lite klokare för varje år som går - ändå!

eXTReMe Tracker
website counter