måndag, mars 26, 2007

I'm Bitch... whatcha say!?Ni vet hur det är i finkan... det är alltid en tuffing som äger... och hittils har Butch rulat sitt pug-prison... but the raven said - never more...

När Butch kom tillbaka efter sin permis, så var saker och ting inte längre som innan i det lilla mopsfängelset: En ny ordning gäller och Butch rike har fallit honom ur tassarna... tja, det fattar väl vem som helst att hans förtroende gått förlorat... för vem är rädd för en mops utklädd till det norrländska guldet i form av ett kärnfyllt litet bär!? Och hur gott det än är med hjortronsylt så inte är det speciellt coolt att se ut som mylta! No Sir!

Detta svaga ögonblick utnyttjades av en annan stenhård och tuff liten mops... och därmed är sagan Butch over and done... så... möt - Bitch - the new ruler of the kingdom, som låter hälsa:


- "Don't you fuck with me mothafucka... I'm a real mean Bitchin' poo-eater and I'm gona pee in your fucking corner from now on... hell yeah!"

Etiketter: ,

2 Comments:

Blogger Frippe said...

Det där är heller ingen som Togge umgås med! Togge bad mig hälsa dig det, så du inte drar felaktiga slutsatser! Vi har nämligen hört att du har en viss tendens att göra det speciellt på måndagar!

måndag, mars 26, 2007 6:51:00 em  
Blogger Maria said...

Vad bra att ni berättar hur läget är! Men kära Frippe och Togge, det garanterar inte att jag kommer att komma ihåg detta nästa måndag och måndagen därpå... mitt minne är bra, men vädligt kort!

måndag, mars 26, 2007 7:04:00 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home


eXTReMe Tracker
website counter